Slovenija
63 ogledov

Pahorju počila križnica, ostaja v bolnišnici

Borut Pahor Pixsell
Kandidat SD za predsednika republike Borut Pahor po petkovem padcu s konja zaradi poka križnice ostaja v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana.

"Borut Pahor vsaj še do jutri ostaja v UKC Ljubljana. Po petkovem padcu s konja na hrbet in hospitalizaciji so današnje dodatne preiskave s CT pokazale pok križnice," so sporočili iz UKC Ljubljana.

Pahor, sicer poslanec SD in nekdanji predsednik vlade, je moral v petek popoldne zaradi bolečin po padcu s konja na rentgen, ki je pokazal, da poškodb ali zloma nima, je pa ostal na opazovanju.

Komentarjev 11
  • boskre 20:59 16.september 2012.

    Miškolin poglej, Borut Pahor je zelo simpatičen in ambiciozen dečko, ampak če misli biti tak predsednik države kot je bil predsednik vlade, potem naj raje ostane v bolnišnici. Borut pač nima hrbtenice, da bi komu rekel kako in kaj ali ...prikaži več kdaj je dovolj, in udaril po mizi. Kradli so vsi okoli njega on pa ni naredil nič, da bi to preprečil. Južni bratje imajo fajn izraz: bezkičmenjak :)

  • pravaresnica123 16:43 16.september 2012.

    Tako je to, če mora konj osla nositi. Slej ko prej se ga bo znebil!!!

  • matt.ginelli 14:40 16.september 2012.

    Moja mama ima anevrizmo aorte, pa čaka na CT že nekaj tednov (z napotnico "nujno"). S čim si je amaterski jockey zaslužil prednostno obravnavo?