Šport > Nogomet
18 ogledov

Pedro manjkal na trenignu Barcelone

Pedro Reuters
Napadalca z dovoljenjem kluba ni bilo na četrtkovem treningu, saj ureja prestop v Anglijo.

Barcelona je potrdila, da je Pedro Rodríguez izpustil četrtkov jutranji trening zaradi zaključnih pogovorov o prestopu v Chelsea.

Španski reprezentant je bil več tednov na pragu Manchester Uniteda, toda trmoglavi "rdeči vragi" niso želeli plačati 30 milijonov evrov, ki so jih za 28-letnika zahtevali Katalonci, že pa so se obrnili proti drugim tarčam.

Chelsea se je nato s pozno ponudbo vmešal v Unitedove pogovore s Pedrom in zdaj je očitno vse pripravljeno, da krilni napadalec s Kanarskih otokov kariero nadaljuje na Stamford Bridgu. "Pedro Rodríguez je z dovoljenjem kluba izpustil četrtkov trening, ker razrešuje svojo prihodnost," je Barcelona brez imena kluba potrdila na uradni spletni strani.

Unvierzalni napadalec je več kot 300-krat nastopil v vseh tekmovanjih za Barcelono, odkar je za prvo moštvo debitiral leta 2008, prihoda igralcev, kakršna sta Neymar in Luis Suárez pa sta še omejila količino odigranih minut španskega reprezentanta.

Pedro bo očitno postal Chelseajev četrti nakup poletja, potem ko so v zahodni London že prišli Asmir Begović, Radamel Falcao in Baba Rahman.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.