Šport > Nogomet
23 ogledov

Pedro na Otok, a ne k Unitedu

Pedro Reuters
Trener Chelsea je še pred dnevi godrnjal nad razsipnostjo ostalih angleških klubov, zdaj pa so modri podpisali pogodbo z Pedrom za 30 milijonov evrov.

Chelsea in Barcelona sta se dogovorila za prestop Pedra, Londončani pa bodo na račun Kataloncev nakazali 30 milijonov evrov. Osemindvajsetletnik, ki se je vseskozi povezoval s selitvijo k Manchester Unitedu, je odpotoval v London, kjer se bo le še dogovoril o podrobnostih pogodbe.

Španec bo postal druga okrepitev Chelseaja v zadnjem tednu dni, na Stamford Bridge je pripotoval tudi ganski branilec Baba Rahman. Pri modrih se trudijo v svoje vrste pripeljati tudi mladega angleškega reprezentančnega branilca Johna Stonesa, a so pri Evertonu že zavrnili tri ponudbe, ki so znašale 28, 37 in 42,5 milijona evrov.

Prihod Pedra bi lahko pomenil, da se od modrega dresa poslavlja Juan Cuadrado, ki je pri Chelseaju prebil le sedem mesecev, v tem času pa dobil malo priložnosti za igro. Londončani so za Kolumbijca sicer v zimskem prestopnem roku Fiorentini odšteli kar 33 milijonov.

Odločitev Pedra, da raje kot United okrepi Chelsea, je pospremil tudi twitter.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.