Magazin > Film & Glasba & TV
81 ogledov

Pia: "Komentar se mi zdi nepošten“

pia POP-TV-2
Pia Senčar, ki je v ponedeljek zapustila šov Gostilna išče šefa, pravi, da so se njeni sotekmovalci po nominacijah do nje začeli obnašati drugače.

Kako je spet biti na prostosti?
Zanimiv občutek. Še vedno čakam, da mi bo nekdo povedal, kam moram iti, kaj moram storiti, ali moram počakati v avtu ... Čeprav si v šovu kratek čas, je tako intenzivno, da se navadiš na to, da te drugi usmerjajo in da si izoliran.

V šovu ste bili bolni. Kako se počutite sedaj?
Bolje. Moje stanje se je izboljšalo, ko sem do konca pojedla antibiotike. Malo še izkašljujem, me pa kašljanje ne boli več.

Ste morali k zdravniku?
Ja. Imela sem bakterijsko okužbo. Dobila sem antibiotike. Zdravnica je svetovala počitek, a ker mi niso rekli, naj ostanem doma, sem šla delat.

Ekipa POP TV je torej vedela, da bi bilo za vas bolje, če bi ostali v hiši?
So, ampak jaz sem želela dati vse od sebe, zato sem delala. Proste trenutke sem izkoristila za počitek, da bi zbrala čim več energije. Težko je pokazati motiviranost, če si bolan in si lahko spal le štiri ure.

Anže Š. je iz šova vrgel dva izkušena kuharja. Ste upali, da bo to uspelo tudi vam?
Nisem. Vse člane rdeče skupine bi rada še naprej videla v tem tekmovanju in mislim, da si obstanek v šovu zaslužijo bolj kot jaz. Upala sem, da ima Anže moč, da me spravi iz oddaje.

Ste ga tudi zato nominirali?
Da. Upala sem, da so na televiziji pokazali njegove vodstvene sposobnosti.

Kakšen je občutek, ko te nominirajo vsi sotekmovalci?
Ni bilo prijetno. Pričakovala sem nominacijo, nisem pa pričakovala, da bom dobila vse glasove.

Bine je ob razglasitvi zmagovalne ekipe rekel, da rdeči niste pokazali prave motivacije. Je to letelo na vas?
Ne vem, kaj je Bine s tem misli. Blokado smo imeli le prvi dan, ko nismo vedeli, kako bi naše ideje združili. Naslednji dan smo se super ujeli. Cela ekipa je delala krožnike in vsi smo vedeli, kaj je na katerem krožniku, kakšna zgodba stoji za krožnikom ... Prizadelo nas je, ko je rekel, da smo bili nemotivirani.

Kaj vam je Bine rekel včeraj, ko ste odhajali iz šova?
Rekel mi je, naj ne vržem puške v koruzo in da potrebujem še dodatno izobraževanje. Ubogala ga bom. Vpisala se bom v kuharsko šolo.

Včeraj so Anžetu v oddaji, tudi zato, ker je bil ta teden vodja, namenili veliko časa. Menite, da ste bili na slabšem, ker niste med glasovanjem niste veliko povedali?
Res nisem veliko povedala. Moj video, ki so ga prikazali, je bil skupek mojih najslabših trenutkov, Anžetov pa skupek njegovih najboljših trenutkov. Včeraj so ga povzdignili, a me to ni motilo, ker sem hotela ven.

Marko Pavčnik je včeraj rekel, da ni videl vašega interesa za kuhanje, Iryna Osypenko Nemec pa je pripomnila, da bi se moral šov imenovati Gostilna išče fanta za Pio. Kaj pravite na to?
(smeh) To se mi zdi smešno. Ne poznata me. Zanima me, če bi Marko in Iryna, če bi bila na mojem mestu, kljub bolezni cel dan stala v gostilni. V šovu sicer nisem iskala fanta ali romantične zveze.

Kaj pa se je pletlo med vami in Almirjem?
Nič. Sva dobra prijatelja. Drug drugemu sva v težkih trenutkih stala ob strani.

Kako bi opisali odnose v vaši skupini? Ste se počutili kot del ekipe?
Da, se mi pa zdi, da bi se morala držati bolj v ospredju in bolj na glas izražati svoje mnenje in ideje.

Za goste ste kuhali dvakrat. Je bilo zelo stresno? Anže Š. je rekel, da ste se v pomivalnici pritoževali?
Anžetov komentar je smešen. Ko so v pomivalnico začele prihajati zažgane ponvice, ki sem jih morala očistiti, sem malo potarnala. Anže je med tem le splakoval krožnike in jih dajal v stroj … Ne vem, kdo je delal in kdo jamral ... Ta komentar se mi zdi nepošten. V kuhinji sem bila sicer le dan po otvoritvi. Na začetku sem imela težave, pozneje pa mi je delo steklo brez težav.

Komu bi najbolj in komu najmanj privoščili zmago?
Najbolj Almirju, ker je dobra oseba. Videlo se je, da je imel pri kreacijah glavno besedo. Je edini, ki ti bo v obraz povedal, kaj si misli. Drugi so se spremenili in postali nevoščljivi ter na trenutke celo nesramni.

Kdo?
Moja ekipa. Po nominacijah so se začeli do mene obnašati drugače. Na nek način so me provocirali. Spraševati so me začeli, zakaj sem v šovu, nato pa na glas razlagali, zakaj so oni v Gostilni. Kot bi se zagovarjali. Ko sem se pogovarjala z Almirjem, sem videla, da so naju opazovali skozi ključavnico in se smejali. Pred vrata so nastavili posteljo, da nisem mogla v sobo … Bedarije.

Najmanj pa bi zmago privoščila Anžetu Š., ker ga ne vidim v kuhinji. Bolj kot hrana ga zanima to, kako stvari v kuhinji delujejo.

V oddaj ste povedali, da se bojite odzivov ljudi. Ste že preverili komentarje na spletu?
Nekaj sem jih. Prevladovali so pozitivni komentarji, morda zato, ker so se moji sotekmovalci v zadnjih dveh dneh do mene tako nepošteno obnašali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.