Magazin > VIP
933 ogledov

Pia priznala, da si spremembe spola ne more več privoščiti

Pia Filipčič Facebook
Denarja, ki ga je dobila po zmagi v šovu Big Brother, ni več …

Slovenija je bila pred dvema letoma navdušena nad Pio Filipčič, ki je tekmovala v šovu Big Brother. Mladenka je bila vedno dobro razpoložena, izogibala se je obrekovanju in prepirom ter javno povedala, da je ujeta v napačnem telesu in bi zato denar porabila za spremembo spola. In res, gledalci so ji pomagali do zmage, s katero je v žep pospravila približno 35 tisoč evrov.

Že lani aprila je revija Suzy pisala, da je Pia zapravila vso nagrado, ker je živela na veliki nogi, a Pia nam je takrat zagotovila, da bo šla na operacijo, saj ima tudi druge vire dohodka in da bo nekaj denarja zaslužila tudi s svojo biografijo.

Očitno ni bilo dovolj. Za tabloid Nova je namreč priznala, da si operacije ne more več privoščiti. "Operacije ne bo, vsaj za zdaj še ne, oziroma dokler si je ne bom spet lahko privoščila,“ je izjavila in dodala, da je nepremišljeno razmetavala z denarjem. "Bilo mi je pomembneje, da sem bila lepo oblečena, da sem potovala in bila z denarjem pretirano razsipna,“ je priznala 23-letnica, ki je trenutno brez službe.

Komentarjev 13
  • Bethesda 19:46 27.marec 2017.

    lagal!

  • Dixon 09:28 27.marec 2017.

    Pa tako na glas je govorila, da ne bo vsega zapravila za piz++rije. Sedaj pa je brezposelna in brez denarja. Aja in brez "slave" tudi.

  • Fulmmer 08:27 27.marec 2017.

    Saj ma še kakšno odprtino.....