Slovenija > Jaz poročam
18 ogledov

Plačali za čokolado, ki ni bila za prodajo

Čokolada Poreč
1/2
bralka
Bralka je v trgovini kupila čokolado z napisom "gratis".

Na nas se je obrnila bralka, ki bi rada "opozorila slovenske kupce, da se očitno tudi v najbolj uglednih trgovskih verigah dogajajo podlosti do kupcev".

Zaračunali, kar ni za prodajo

Bralka (podatki so znani uredništvu) je v Poreču nakupovala v eni izmed hrvaških trgovskih verig, v Konzumu. Otroku so kupili čokolado s karamelo in jo poleg drugih kupljenih stvari na blagajni tudi plačali. "Doma je otrok želel odpreti čokolado in jo pojesti, nakar smo opazili nalepko na hrbtni strani čokolade GRATIS NIJE ZA PRODAJU???," je zgroženo zapisala.

"Nismo je dobili gratis, plačali pa smo jo. Dokaz je račun. Da je prišlo do "slučajne pomote", ne bi rekli, saj je tako nalepko kar težko spregledati," opozarja bralka, ki ne želi, da bi še kdo naletel na podobno prevaro.

Za pojasnila smo zaprosili tudi pri Konzumu, na njihove odgovore pa še čakamo.

Komentarjev 8
  • Nejc Toplak 21:33 08.januar 2013.

    No ja težko, da je šlo za napako tko kot berem med komentarji. Tudi jst sem enako čokoladico kupu v sredini decembra v Zg, kjer so se sicer vsaj trudili da bi nalepke odstranil ampak je bil del še vedno ...prikaži večo viden...Drugač pa delam tudi sam v trgovini in vem kako te stvari potekajo kar ostane od akcij 1+1 se razpakira in prodaja posamično ali pa take gratis stvari enako in s tem trgovina deloma pokriva in prikriva manjko zarad kraj..No ja na koncu pa škoda papirja za tako novico...

  • BorutK 22:06 02.januar 2013.

    Pizda kera idiotska novica, rajs se ugasnite, ta histerična baba nej se pa gre pritožit za 30 centov nazaj v Poreč pa nej neha morit vsem medijem zdej. Kakšn folk, zih se pa voz v BMWju in se ji zdej ...prikaži več gre za princip da je dala 30 centov za faking čokoladico, res...

  • Neja35 10:39 02.januar 2013.

    Pomoje je bila čokpladica zavita skupaj s kakšnim drugim artiklom. Recimo pri nas prodajamo antifrizz in zravem gratis dobiš strgala..ker pa strgalao dobavitelj slabo pripne na antifriz...vsa strgala gratis ostanejo na policah. Ista strgala so tudi v prosti prodaji...lahko blagajničarka ...prikaži več ni opazila ker je bil napis spodaj....to se da uredit neposredno v trgovini...brez špijonirat vse v žurnal...nevem kaj bi imela blagajničarka od tega da bi zaračunala to čokolado ki je vredna manj kot 1 euro. Me zania če je ta naša bralka špijunka BREZ NAPAK.