Šport
21 ogledov

Po fiasku nov režim razporeditve sedežev

stadion bežigrad Anže Petkovšek
Hokejisti Telemach Olimpija se bodo v ligi Ebel na drugi tekmi zimske klasike na Plečnikovem stadionu za Bežigradom pomerili z Medveščakom iz Zagreba. Organizatorji so zaradi težav z vidljivostjo na ledeno ploskev na prvi tekmi pripravili spremembe.

"Delamo napake. Na napakah se učimo. Napak ne ponavljamo (no ja, vsaj trudimo se :),“ so se organizatorji odzvali na številne pritožbe obiskovalcev prve tekme Icefesta 2013.

"Zaradi sprememb postavitve tribune smo na osnovi izkušenj s prve tekme pripravili nov režim razporeditve sedežev na glavnih tribunah (VZHOD). Dražje vstopnice smo razporedili na najbolj
ugodne sedeže po izkušnjah s prve tekme," so organizatorji zapisali na spletni strani in v izjavi za javnost dodali, da so se zaradi hitrejšega polnjenja tribune in v izogib gneči odločili,
da bo znotraj barvnih področij na posamezni tribuni veljala prosta izbira sedežev. Sedeži posameznih skupin bodo označeni z barvnimi nalepkami.

Na tribuno Vzhod so razporedili 10 dodatnih varnostnikov, ki bodo pomagali sodelavcev pri usmerjanju in urejanju.

Naj spomnimo, na prvi tekmi IceFesta 2013 so se navijači zeleno-belih po podaljšku veselili zmage nad Beljakom, a so številni izrazili nezadovoljstvo nad vidljivostjo na ledeno ploskev, zato so morali stati na sedežih, da so si lahko ogledali tekmo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.