Šport > Nogomet
67 ogledov

Po Hajduku v Olimpijo?

Dejan Mezga Hajduk Katarina Ponjavić
Po povratku s počitnic je hrvaški vezist s slovenskim potnim listom sodeloval na nekaj treningih z drugo ekipo, a zdi se, da se bo v nekaj dneh njegova dalmatinska epizoda končala.

Dejan Mezga je prejšnje poletje kot prost igralec in kot velika okrepitev prišel v Hajduk iz vrst slovenskega prvaka Maribora. Toda hrvaški vezist, ki je v Ljudskem vrtu postal tudi slovenski državljan, ni upravičil pričakovanj stroke in navijačev, po prihodu novega trenerja Damirja Burića pa so mu sporočili, da si lahko poišče nov klub.

Po tem, ko se je vrnil s počitnic, je vezist sodeloval na nekaj treningih druge ekipe Hajduka, a zdi se, da bi že v nekaj dneh lahko zaključil z neslavno dalmatinsko epizodo.

Prvi pogovori z upravo naj bi nakazali, da bo lahko eden najbolje plačanih igralcev kluba, zasluži okoli 150.000 evrov na leto, odšel kot prost igralec. Največje zanimanje za bivšega člana velikega rivala že dlje časa izkazuje ljubljanska Olimpija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.