Magazin > Odnosi in prosti čas
366 ogledov

Po našem članku bo domini od šeškanja odpadla roka

Nadica Mikolič Osebni arhiv
Nadica Mikolić, ki fetiše profesionalno izpolnjuje pod umetniškim imenom domina Ksena, pravi, da se je po našem prispevku povpraševanje za njene usluge povečalo za štirideset odstotkov.

Intervju z domino Kseno je razkril, da ste tudi naši bralci pravi fetišisti. Kseni se je po objavi našega prispevka promet namreč povečal za kar štirideset odstotkov.

"Pišejo mi na Facebook, kličejo in se naročujejo na seanse v živo. Me pa moti, da Slovenci še vedno ne razlikujejo med dominacijo in prostitucijo. Dominacija ni prostitucija. Domina se ne prodaja in ni prostitutka. Moram povedati, da je to tujcem, ki mi tudi pišejo, precej bolj jasno. Vedo, da je domina gospa, zato me spoštujejo in dajejo celo vzdevke, kot je grofica. Sicer pa mi nobena nova stranka ni postregla s kakšno željo, ki je še nisem slišala. V osmih letih se je nabralo toliko tega, da že pišem knjigo o fetiših," pravi Nadica oziroma domina Ksena, ki jo včasih pokliče tudi kakšna ženska: "Tudi to se zgodi. Imela sem celo tako, ki je k meni poslala svojega nezvestega moža, da ga malo spravim v roke."

 

Komentarjev 1
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 10:35 09.avgust 2016.

    " Vendar k meni ne more priti vsak, tega more biti vreden."Torej če ni inteligenten al pa mačon ga zavrneš? Verjetn kak zelenček; piflar al pa igralec Pokemon GO ni vreden takega prestiža : p