Magazin > VIP
2 ogledov

Podrobnosti iz predporočne pogodbe

brad pitt, angelina jolie Žurnal24 main
Odvetniki so Bradu Pittu in Angelini Jolie svetovali sklenitev predporočne pogodbe. Zvezdnika sta jih ubogala.

Njuno skupno premoženje je ocenjeno na 425 milijonov dolarjev, od tega je 240 milijonov Bradovih, 185 pa Angelininih. Par je sklenil, da v primeru ločitve ne bo posegal po premoženju drugega, denar, ki se bo nabral v času zakona, pa bosta preusmerila v poseben sklad za njune otroke.

Pogodba vsebuje tudi klavzulo o varanju. V primeru, da bi Brad Angelino zapustil za drugo žensko, bo izgubil skrbništvo nad otroki.

Brad in Angie sta sestavila tudi oporoko. Večino njunega premoženja bodo podedovali otroci, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox in Vivienne, nekaj denarja pa bodo prejele tudi sirotišnice v  Kambodži, Etiopiji in Vietnamu, v državah, iz katerih prihajajo njuni posvojenci. Slavni par bo del sredstev namenil tudi raziskavam na področju rakavih obolenj. Ta bolezen je ubila Angelinino mamo, sama pa se je iz strahu pred rakom lani odločila za dvojno mastektomijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.