Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

Pogumna prodajalka sama ustavljala tatova

Na območju Ljubljane včeraj dve drzni tatvini; med drugim dva mladeniča moškemu grozila z nasiljem, če jima ne izroči svojega telefona.

Na Brilejevi ulici v Ljubljani sta sinoči okrog 19. ure dva mladeniča pristopila do moškega in od njega zahtevala, da jima posodi telefon. Ker tega ni želel storiti, mu je eden od storilcev nakazal pest in zagrozil z nasiljem. Oškodovanec se je ustrašil in jima telefon vendarle izročil. Z njim sta neznanca pobegnila neznano kam. Oškodovani moški, ki v dejanju ni bil poškodovan, je o dogodku obvestil policiste, ki še zbirajo obvestila.

Pred tem je ob 17.20 do drzne tatvine prišlo tudi v trgovini na Vodnikovi cestiv Ljubljani. Dva moška sta izkoristila nepazljivost prodajalke, ki je za trenutek zapustila prostor, in iz blagajne ukradla nekaj deset evrov. Prodajalka je njuno početje opazila in ju skušala ustaviti, kar pa ji ni uspelo; moška sta pobegnila neznano kam.

Že dopoldne pa so ljubljanski policisti obravnavali tudi vlom v prodajalno na območju Viča. Neznanec je preko noči vlomil v notranjost, od koder je ukradel kavni avtomat. Povzročil je za nekaj sto evrov škode.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.