Svet
83 ogledov

Pohotne ameriške profesorice

Haeli Wey Facebook
Ameriška profesorica, ki je imela spolni odnos s svojim dijakom, je ušla zaporni kazni. Sodišče ji je kljub temu izdalo "vzgojni" ukrep. Ne gre za prvi primer, v ZDA so jih zabeležili več.

29-letna profesorica iz Texasa Haeli Wey je imela s svojim dijakom spolni odnos najmanj desetkrat; na sodišču so izpostavili, da je zatem zapeljala še njegovega šolskega kolego, poleg tega pa je profesorica dijakom pošiljala svoje gole fotografije.

Kot poročajo ameriški mediji je sodišče profesorici matematike dosodilo deset let pogojne zaporne kazni; priznala je, da je imela spolne odnose s 17-letnima dijakoma. Opraviti bo morala 200 ur družbeno koristnega dela.

Danes 17-letnega dijaka, s katerim je imela najprej spolne odnose, je spoznala leta 2015. Med potovanjem v Afriko, je povedal dijak, je njun odnos postal intimnejši. Njuna veza je trajala dva meseca, potem pa je fant spoznal, da ga je profesorica prevarala z njegovim šolskim kolegom, s katerim je odšla na treking v planine.

Ko je posumila, da se je med dijaki začelo šušljati glede njune veze, ga je prosila, da zbriše njuno dopisovanje. Dijak je o dogajanju obvestil svoje starše, ti pa policijo. V preiskavi je tudi drugi dijak potrdil svoje odnose s profesorico, ki je zatem podala odpoved delovnega razmerja.

Njen zagovornik je na sodišču izpostavil, da je profesorico prizadela smrt 15-letne dijakinje, ki jo je poučevala, in da zato ne more povsem odgovarjati za svoja dejanja.

To je le eden v nizu podobnih primerov, ki so v zadnjih letih šokirali Združene države Amerike. Kar nekaj deset učiteljic in profesoric je končalo v zaporu zaradi "neprimernih odnosov z učenci ali dijaki".

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • Avatar cvichekbrother
    cvichekbrother 10:49 16.marec 2017.

    I tata bi to radio sine!

  • LukaMB 16:34 15.marec 2017.

    Oh le zakaj tega ni pri nas, veliko več veselih mladcev bi skakalo okoli, saj bi se jim odprle oči. Mi kot mladostneži smo večkrat sanjali o tem že od 15 leta dalje, da bi se nas lotila kakšna super ...prikaži več milfa učiteljica/profesorka v kabinetu, pa nikoli nismo bili te sreče. V ZDA se to dogaja in še takrat idioti fantje in starši userjejo stvar. Vsi skupaj so debilni :)

  • Franjo Erman 13:39 15.marec 2017.

    17 letnik se je razjokal doma??? haloo ta jih nikoli v življenju ne bo imel 20( let mislim)