Magazin > Film & Glasba & TV
1308 ogledov

Policija: "Nastop policistke nam ni v ponos"

Tina Radej, Marjana Van, Kmetija ProPlus
V nedeljski oddaji Kmetija išče lastnika je bilo zahvaljujoč policistki Marjani Van zelo pestro. Ta je namreč izpadlo tekmovalko Tino Radej izzvala na dvoboj, pred tem pa je bila do nje precej ostra. Policija njenega vedenja ne odobrava.

V nedeljo se je od resničnostnega šova Kmetija išče lastnika poslovila 32-letna Tina Radej, ki se je tako kot vsak izpadli tekmovalec na koncu oddaje morala spopasti z izzivalcem. Tinina nasprotnica je bila policistka Marjana Van, ki pa se je na Tino spravila že pred telesnim obračunom. "Zmotil me je njen stavek v predstavitvenem videu, kjer je rekla, da v ranem otroštvu ni vedela, kaj naj sama s sabo, in se je podala v droge. To je zelo slab zgled za današnjo mladino," je povedala Marjana in dodala, da jo je zmotilo tudi to, da se Tina "hvali", kako se je odvadila drog: "Tudi sama sem nekoč imela 94 kilogramov in sem se zelo trudila, da sem shujšala, pa se s tem ne hvalim."

Tina (levo) se na Marjanine provokacije ni odzvala.

Provokacije so se nadaljevale tudi v studiu in v areni, kjer jo je med dvobojem izzivala z besedami: "Kaj je, Tina, ne gre? Dajmo, Tina, dajmo! Tina, ne moreš, ne!?" Njene provokacije Tini niso prišle do živega, so se pa dotaknile občinstva, ki je Marjano povsem izžvižgalo. "Žal mi je, da tako razmišlja, ampak takšno je pač njeno mišljenje. Se mi pa vseeno zdi malce zgrešeno. Tudi dvoboj ni bil čisto realen, saj ima ona dvakratno kilažo," nam je v smehu povedala Tina in dodala: "Sama vem, da sem v življenju naredila nekaj dobrega, in upam, da če bom dala vsaj enemu misliti, da je na napačni poti, potem sem naredila ogromno."

Marjana policiji ni v ponos

O policistkinem vedenju smo povprašali tudi policijo, kjer so nam povedali, da jim "nastop policistke v včerajšnji oddaji ni v ponos. Poudarjamo pa, da tovrstnega vedenja pri policistih v službi ne toleriramo in v primeru pritožb občanov na podobno vedenje policista takoj ukrepamo." Dodali so še: "V policiji pogosto poudarjamo, da poklic policista od oseb, ki ga opravljajo, zahteva visoko stopnjo integritete, strokovnosti, na drugi strani pa visoko etično držo, ne le v službenem, temveč tudi v zasebnem življenju." Ob tem so poudarili, da se je Marjana oddaje udeležila v svojem lastnem imenu in ne kot predstavnica institucije, v kateri je zaposlena.

Komentarjev 9
  • kristy 21:10 28.oktober 2011.

    je pa močna

  • Stane Sumrak 18:04 28.oktober 2011.

    Videna nadutost in aroganca res ni v ponos"uniformi"čeprav je "nastopala"privat,vendar poudarjeno,da je policist.Brez tega predznaka bi dvoboj potekal v drugačni luči vendar ji NADUTOSTI nebi odvzel!Ni "onesnažila samo uniforme tudi"ženskosti"je dala nepotrebno packo.Uoam samo, da se na dolžnosti obnaša drugače!

  • bina1 14:33 26.oktober 2011.

    eh..ma dajte no...policista ali ne take izjave so glupe in nevmesne saj če bi imela otroke bi bila tiho ker neveš kaj te čaka ko še otroci rastejo!mislim da je tina dober vzgled mladim ker to neuspe vsem in da ...prikaži več je tudi pogumna da je to povedala pred celo slovenijo!droga je tudi bolezen kot vse drugo in nekateri se tega ne zavedajo!!!marjana debelost je tudi pri nekaterih bolezen če si že omenila da si ti to premagala oz. ni pa primerjava z drogami!!LP