Svet
41 ogledov

Policija preiskuje domnevno ugrabitev pred osnovno šolo v Tetovu

peugeot boxer Anže Petkovšek
V naselju Tetovo v Zenici naj bi zamaskirani ugrabitelji skušali odpeljati dve deklici, eno naj bi strpali v črn kombi, drugi deklici naj bi uspelo pobegniti.

Po tem, ko so bili na osnovni šoli v naselju Tetovo v Zenici obveščeni o domnevni ugrabitvi, je v mestu in okolici zavladala prava panika.

Policija zaprla vse poti iz mesta

V iskanje deklice so se vključile tudi policijske posebne enote, ki so blokirale vse poti v okolici Zenice in začele preverjati vozila.

Pred šolo so se zbrali zaskrbljeni starši. Več prič je potrdilo, da so videle črni kombi, s katerim naj bi osnovnošolko ugrabili.

Ali ugrabljena deklica sploh obstaja?

Do preobrata je prišlo, ko je policija začela ugotavljati, ali domnevno ugrabljena deklica sploh obstaja. Po zaslišanju 11-letnice, ki je prijavila ugrabitev, policija namreč ne more potrditi, ali se je ugrabitev dejansko zgodila.

Prijava je postala še bolj skrivnostna, ko so ugotovili, da na šoli ne manjka noben učenec oziroma učenka. "Nihče od naših učencev ne manjka, niti ne velja za pogrešanega. Policija še ugotavlja, kaj se je zgodilo, starši pa so zaradi vseh informacij zelo zaskrbljeni," so za EuroBlic povedali na šoli.

O podobnem primeru smo nedavno poročali tudi v Sloveniji, ko naj bi se poskus ugrabitve zgodil v Ljubljani. "Danes sem bila priča strašnemu dogodku. Punčko staro deset let so v Polju v parku na Rjavi cesti hoteli z belim kombijem znamke mercedes ukrasti. In sicer dva moška, oblečena v črno z maskami na glavi. K sreči se je punčka rešila in pritekla k meni in prijateljici," je takrat na Facebook zapiskala mama deklice. Policija je nato sporočila, da ni šlo za poskus ugrabitve in opozorila, da se s takimi informacijami širi nepotrebna panika.

dezurni@zurnal24.si




Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.