Slovenija > Črna kronika
17 ogledov

Policija prijela še tri pretepače

navijači Maribor Sevilla Evropska liga 1/16 finala Ljudski vrt Nino Verdnik
Celjski in mariborski kriminalisti in policisti so pridržali še tri osebe, ki so osumljene sodelovanja pri napadu na skupino španskih navijačev.

Policija je že včeraj odvzela prostost sedmim osebam, danes pa še trem. Deseterica pridržanih je osumljena sodelovanja pri napadu na skupino španskih navijačev, ki so se vračali z ogleda nogometne tekme v Mariboru, 21. februarja v nočnih urah na počivališču Tepanje.

Večja skupina oseb je takrat  napadla dva voznika avtobusa in ju poškodovala, prav tako pa so napadli španske navijače in dva poškodovali. V pretepu so razdejali prostore bencinskega servisa ter poškodovali avtobus, ki je navijače prevažal.

Med desetimi pridržanimi jih je devet, ki so stari od 17 do 37 let in doma z območja Policijske uprave Maribor,  21-letni osumljenec pa je doma z območja Policijske uprave Ljubljana. Pri petih osumljenih so včeraj opravili hišne preiskave.

Nekateri od pridržanih so bili v preteklosti že obravnavani za različne prekrške oziroma kazniva dejanja z elementi nasilja.

Komentarjev 1
  • Ferluci 16:00 26.februar 2014.

    Upam, da bodo mariborčani tekmo IZGUBILI!! S takšnim ravnanjem njihovih vijol si ne zaslužijo zmage!