• Sre 17 do 28 °C
  • Čet 19 do 24 °C
  • Pet 18 do 24 °C
več na vreme.net

TV

0 komentarjev

POP TV ima gorskega zdravnika, Planet TV pa gorskega ...

V torek, 30. maja, na Planet TV prihaja nova zabavna in napeta serija Gorski čuvaj. Serija bo na sporedu od torka do petka ob 21. uri.

Ir. K. / Ljubljana

Pietro (Terence Hill) v seriji, ki ji je v originalu naslov Un passo dal cielo (Korak od nebes), je gozdar, varuh gozdov, ki s sabo nosi bolečo skrivnost. Vrhunski alpinist, ki je osvajal najtežje vrhove, dokler ni tragična nesreča zaznamovala njegovega življenja. S svojo bolečino se je umaknil v zavetje gora, da bi našel mir in ponovno odkril samega sebe.

PREBERITE ŠE: POP TV s svojo "žlahtno štorijo“

Pietro zna prisluhniti vetru in z njegovo pomočjo odkriva pasti, ki se skrivajo v gozdu, pa tudi pasti, ki jih nastavlja življenje. Njegovo kraljestvo so gozdovi ob vznožju Dolomitov, kjer se skriva mala vasica San Candido. Pietrovo poslanstvo je varovanje življenja in narave v tej prelepi deželi.
Pietrov vsakdan je pravo nasprotje tistega, ki ga živi Vincenzo (Enrico Ianniello), policist, ki je svojo kariero gradil v nepredvidljivem Neaplju, obkrožen z nevarnostmi velikega mesta, vajen delovanja pod krinko, v nenehnem lovu na okrutne prekupčevalce z mamili.  Vincenza premestijo v gorsko zakotje, kjer ga motijo mir, svež zrak in razrahljana pravila. Še posebej pa veterinarka Silvia (Gaia Berman Amaral), ki Vincenzu nenehno križa poti in se vtika v primere, ki jih obravnava.

Vincenzo preiskuje nenavadne, na trenutke celo bizarne primere. V spopadu dveh svetov pa se nauči prisluhniti tako Pietru in njegovi nenavadni filozofiji kot tudi svojemu srcu. Novi kraji ga povsem očarajo in njegovo življenje postavijo na glavo.

Komentarjev (0)

Za oddajo komentarja morate biti prijavljeni!

Morda vas še zanima