Avto
326 ogledov

Za 69 evrov lahko dobite ključe porscheja

Porsche 911 cabrio Porsche
Porsche je v Nemčiji zagnal program najema svojih modelov. Cene se pričnejo pri 69 evrih.

Za toliko denarja dobite v roke ključ modelov boxster, cayman ali macan, a morate avto vrniti že po eni uri. Dan najema stane 299 evrov, en teden pa 1.899 evrov.

Cene za cayenna in panamero so višje za 10 odstotkov, najdražji pa je najem najbolj slovitega modela 911, ki je od osnovne cene dražji za 30 odstotkov. Za eno uro bodo zainteresirani odšteli 99 evrov, za en teden pa 2.599 evrov. Porsche Drive, kot se imenuje program, ponuja tudi posebne vikend najeme.

Na turbino raje pozabite

Če bi želeli narediti vtis na svoje bližnje, prijatelje ali poslovne partnerje, pa bo treba prebrati še drobni tisk. Med drugim je potrebno za vsak opravljen kilometer dodati še en evro, razen če doplačate paket neomejenih kilometrov. Avto lahko najamejo le starejši od 27 let in z vsaj petletnim vozniškim stažem. Pred najemom je potrebno s kreditne kartice nakazati 2.500 evrov varščine. Polni kasko je vključen v ceno.

Ali je najem dovoljen tudi nerezidentom Nemčije, ni znano, se je pa potrebno za začetek odpeljati do Stuttgarta, saj je izposoja trenutno na voljo le v bazi slovite znamke. Prav tako lahko pozabite, da boste sedli za volan turbo modelov ter GT2 ali GT3 različice modela 911. Tudi 918 spyderja boste lahko gledali kvečjemu na razstavnem prostoru bližnjega Porschejevega muzeja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.