Magazin > Bizarno
10 ogledov

Poslanka bi dolgega in bogatega

Jacqui Lambie youtube.com
Avstralska poslanka Jacqui Lambie je šokirala javnost, ko je v neki radijski oddaji izjavila, da išče bogatega in med nogami dobro obdarjenega moškega.

"Niti govoriti jim ni treba,“ je še povedala samska mati dveh otrok in dodala, da v zadnji 11 letih ni imela časa za ljubezen.

V studio se je na njen "oglas“ javil 22-letni Jamie, ki ga je Lambiejeva vprašala, ali je dobro obdarjen. Odgovoril ji je, da se njegov penis lahko primerja z oslovskim, s čimer je bila poslanka zadovoljna, zanimalo pa jo je še, ali ima kakšno bolezen. Še preden sta se zmenila za zmenek, je mladenič odložil. "To je učinek, ki ga imam na moške," se je pošalila.

Novinarka je poslanko izprašala tudi o depilaciji in 43-letnica ji je iskreno odgovorila: "V stanju, v katerem sem trenutno … Prinesite kosilnico.“ 

Političarka se je za svoje izjave, zaradi katerih se je nanjo vsul plaz kritik, opravičila. "Mnogi so se smejali, možno pa je, da so bili nekateri užaljeni.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.