Slovenija
27 ogledov

Pozor, na primorski avtocesti zastoji

zastoj Saša Despot
Težave na primorski avtocesti. Zaradi dveh zastojev se vam potovalni čas podaljša tudi do pol ure.

Pričakovanja glede težav na cestah v tem koncu tedna so se uresničila. Na primorski avtocesti sta tako dva daljša zastoja.

Prvi je med cestninsko postajo Log in Brezovico proti Ljubljani, ki je dolg približno 2,5 km, pot se vam podaljša za približno 20 minut, osebna vozila se lahko preusmerijo na regionalno cesto med Vrhniko - Brezovico.

Zastoj je tudi na avtocesti v smeri proti Kopru, in sicer med počivališčem Ravbarkomanda in Postojno. Zaradi približno dvokilometrskega zastoja se vam pot podaljša za približno 15 minut. Osebna vozila se lahko preusmerijo na regionalno cesto Unec – Postojna, priporočajo na prometno-informacijskem centru.

Sicer pa je ta konec tedna potekajo dela na več odsekih avtocest, pa tudi na nekaterih ulicah v Ljubljani in Kranju. Zaradi del so ponekod predvidene tudi popolne zapore posameznih odsekov. Podrobnosti v članki Pred nami vikend cestnih zapor

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.