Šport > Nogomet
47 ogledov

Nikjer ni varen pred oboževalci

lionel messi navijač Reševalni pas/Twitter
Napadalec Barcelone Lionel Messi je med počitnikovanjem na Ibizi doživel nepričakovan obisk.

Argentinski superzvezdnik Lionel Messi se mudi na Ibizi, kjer z družino uživa zadnje proste dneve pred začetkom priprav na novo sezono.

Napadalca Barcelone na španskem otoku vseskozi oblegajo številni navijači, zato ne preseneča, da večino svojega časa preživi na jahti.

To pa ni zaustavilo fanatičnega navijača, ki je v želji, da bi pridobil fotografijo najboljšega nogometaša sveta, plaval na odprto morje in priplaval vse do jahte, na kateri počitnikuje nogometaševa družina.

Messi in druščina se nenapovedanega ''vsiljivca'' niso ustrašili, temveč so mu dovolili, da si ob jahti nekoliko odpočije.

Fotografije snidenja so hitro obkrožile svetovni splet, ni pa znano, kdo je njihov avtor.

Povsem mogoče je, da se je navijač v bližino Messijeve jahte pripeljal z drugim vodnim vozilom in preplaval občutno manjšo razdaljo, kot so sprva poročali nekateri mediji. Argentinec se, sodeč po fotografiji, ni pustil motiti. Bržkone tudi zato, ker ga je navijač zmotil pri jedi.

Messi bi moral v soboto odpotovati v Turčijo, kjer naj bi zaigral na dobrodelni tekmi Samuela Eto'oja, vendar je zaradi vojaškega udara svojo udeležbo odpovedal. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.