Magazin > Bizarno
52 ogledov

Pred obiskom Božička na detektor laži

Božiček deklica darilo Shutterstock
Otroci v londonskem nakupovalnem centru so morali pred obiskom Božička prestati poligrafski test. Z njim so hoteli ugotoviti, ali so bili letos res pridni.

Malo za šalo, malo pa tudi za res so v nakupovalnem centru Brent Cross v Londonu za otroke, ki so prišli obiskat Božička, pripravili poligrafski test. Z njegovo pomočjo so hoteli ugotoviti, ali so bili letos res pridni in ali si res zaslužijo sedeti v Božičkovem naročju.

V videu, ki so ga posneli, starejši moški "zaslišuje" otroke, ali so bili pridni, ali so letos dovolj pomagali staršem in kako so se odrezali v šoli. Predstavnica marketinga nakupovalnega centra je ob tem razložila, da je šlo zgolj za zabavo in popestritev prazničnega vzdušja. "Vemo, da je božični čas zelo stresen za Božička in starše, zato smo hoteli vsem malce olajšati delo in preveriti, ali so bili otroci pridni ali poredni," je povedala v šali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.