Magazin
262 ogledov

Pred platnom v evinem kostumu

Erotično Shutterstoch
Nasproti naše hiše se je v prazno, enodružinsko hišo vselila neka ženska. Fantje so nekaj dni vozili in nosili njene reči ter ji pomagali pri namestitvi. Sumljivo dolgo jih ni bilo iz hiše in takrat sem si v šali dejal, da jim je verjetno ponudila prho in dobro kosilo. Še kaj več?

Tega ne vem, vem pa, da je v naslednjih dneh poskrbela za to, da se mi je odprl nek nov svet kakršnega dotlej še nisem poznal. Med vso opremo, ki so jo prinesli v hišo sem opazil tudi slikarsko stojalo in zanimalo me je kako dobra je kot slikarka. K sreči je za svoje delo potrebovala veliko svetlobe, zato je stojalo namestila k oknu, ki je kot nalašč gledalo proti nam. Ure in ure sem preždel ob oknu, tam pil kavo in se zabaval, ko je ona ustvarjala umetnine. Teh žal nisem videl, se mi je pa enkrat zdelo, da stoji pred platnom pomanjkljivo oblečena. Šele, ko je odprla okno, da bi prezračila, pa sem opazil, da je popolnoma gola. Bil sem presenečen in srečen kot še nikoli. Ženska je stala tam pred platnom v Evinem kostumu in zapeljivo grizljala vrh čopiča. Bila je zamišljena in videti je bilo, da tuhta kako bi nadaljevala delo.

Prestavila je stojalo tako, da je zdaj stala s hrbtom obrnjena proti meni. Ker je moje okno nadstropje višje od njenega, se mi je odprl prekrasen razgled na njeno zadnjico. Huh, kar mravljinci so mi šli po telesu od vzburjenja. Tudi sam sem odprl okno, se naslonil na polico in prav izzival, da bi me opazila. Ni me bilo strah, saj je vendar sama izzivala in, če je mislila, da je nihče ne bo videl, se je pač motila. Prav želel sem si, da bi se obrnila in se tudi je. "O!" je zavpila kot ne bi bilo nič in dvignila roko v pozdrav. Kazala mi je svoje prsi in krtačko med nogami, potem pa se obrnila nazaj k platnu in nadaljevala z delom. Le kaj naj bi si mislil takrat? Mešalo se mi je od potrebe in spraševal sem se ali me ženska dejansko želi izzvati, ali pa je to pač njen slog umetniškega življenja. Še naprej sem slonel na oknu in ni potrebovala dosti časa, da se je znova obrnila proti meni. "Uživaš sosed?" je nasmejana vprašala. Bil sem nenormalno »skuliran« in ji prikimal v potrditev. "Dobra slikarka si," sem pomenljivo odvrnil. "Hehe, res? Pa sploh vidiš do platna?" je rekla in pomežiknila. "V bistvu ne preveč dobro. Pa tudi pogled mi ves čas uhaja še drugam. Težko se skoncentriram," sem skušal biti duhovit.

"Pa pridi dol in poglej od bližje," je rekla in znova prislonila čopič na platno. Vrata je imela odprta in kmalu sem se znašel na drugi strani stojala. Videl sem le njene bose noge, ter polovico obraza. Imela je lepe modre oči s katerih sem razbral nasmešek ne, da bi jo videl v usta. "Pridi sem," je rekla in pomahala s čopičem polnim barve. Stopil sem na drugo stran in namesto v platno, pogledal najprej v njene prsi, obraz, še enkrat prsi in končno tudi seveda tja dol. Imela je nek neizbrisen nasmešek na obrazu in prav zares nisem vedel kaj si misli. Me je zvabila na neobvezujoč seks, ali si menda domišlja, da je povsem normalno pred novim sosedom stati gola in mu kazati svojo umetnijo? "Kako ti je ime?" me je vprašala. Butelj, sem vstopil v njeno hišo, jo gledal golo in pozabil, da se sploh ne poznava. Zamomljal sem svoje ime in seveda preslišal njenega. Ves čas sem opazoval ritmično gibanje njenih ritnic in si domišljal kako jo grabim od zadaj medtem, ko ona slika.

Nadaljevanje jutri ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.