Magazin > Film & Glasba & TV
554 ogledov

Film so posvetili pokojni Lari Safran

Vloga za Emo
1/20
Saša Despot
S predpremiero filma Vloga za Emo se je začela njegova pot po kinematografih. Celovečerec so posvetili preminuli glavni igralki Lari Safran.

Scenaristka Mateja Zorko je dejala, da se je ustvarjalcem odvalil kamen od srca. "Občutki so malo mešani, odzivi pa so bili v redu. Bilo je zelo čustveno.“ Pred polno dvorano so prvič prikazali film Vloga za Emo, film, ki ga je zaznamovala tragedija, saj je septembra v tragični nesreči umrla glavna igralka filma. 

Ustvarjalci so se Lari Safran poklonili z desetminutnim predfilmom in film posvetili njej. "Lara je v filmu odlična. To nas nekako tolaži, poleg tega, da je iz predfilma videti, da je uživala. Za njo sta bili to dve sanjski leti,“ je dejala Zorkova. 

Ustvarjalce filma so razveselili tudi odzivi gledalcev, ki so si ga že ogledali. "Rada bi delila z vami navdušenje, ponos in čestitke ekipi, ki je ustvarila prelep, topel, resničen film s krasnim pozitivnim sporočilom,“ je zapisala ena od gledalk. Film je pohvalila tudi aktualna Miss Slovenije Julija Bizjak. "Film je vreden ogleda, z močnim sporočilom, predvsem za mlade. Ogled toplo priporočam vsem, ki si radi ogledate film z namenom,“ je zapisala na svojem Facebooku profilu.

Z današnjim večerom film prihaja na redni spored kinematografov. Premiero bo doživel tudi v Celju, kjer so razprodali tri dvorane. Vsi obiskovalci celjske premiere si bodo lahko ogledali že prej omenjeni predfilm, po ogledu pa bo sledilo še druženje, napovedujejo ustvarjalci. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.