Šport > Nogomet
138 ogledov

Maribor - Dinamo tudi na Sport Klubu

dinamo maribor Anže Petkovšek
Potem ko se je zdelo, da si bodo prenos povratne tekme zadnjega kola kvalifikacij za Ligo prvakov lahko ogledali le uporabniki Siola, je sedaj prišlo do spremembe. Obračun v Ljudskem vrtu si boste lahko ogledali tudi na Sportklubu.

"Prenos tekme bo omogočen v okviru storitve SiOL TV na kanalu 500, dosegljiv pa bo tudi na spletnem SiOL TViN-u. Tekmo bo komentiral Tomaž Lukač," je med drugim zapisano na spletni strani Telekoma Slovenije. A obračun slovenski in hrvaških prvakov, si boste lahko ogledali tudi na Sportklubu.

Telemach omogočil prenos

"Podjetje Telemach, vodilni ponudnik televizije, interneta in telefonije v Sloveniji, je kupil medijske pravice za povratno tekmo za uvrstitev Maribora v Ligo prvakov proti zagrebškemu Dinamu. Druga kvalifikacijska nogometna tekma, kjer se bosta Maribor in zagrebški Dinamo pomerila za uvrstitev v najelitnejše nogometno tekmovanje v Evropi, Ligo prvakov, si bodo ljubitelji nogometa lahko ogledali na programu Sport Klub. Tekma se bo v torek, 28. avgusta 2012, začela ob 20. uri s studijskim prenosom, v živo pa bosta tekmo spremljala najboljša slovenska komentatorja Dejan in Goran Obrez. Telemachovi naročniki si bodo tekmo lahko ogledali tako na programu Sport Klubu kot v HD sliki na Sport Klub HD," so v sporočilu za javnost zapisali pri Telemachu.

Naj spomnimo, da je trženje pravic za televizijski prenos zadnjega predkola Lige prvakov, kot tudi za vse nadaljnje tekme najmočnejšega klubskega tekmovanja na stari celini, v domeni Uefe. Ta je pravice za Slovenijo prodala dvema operaterjema, in sicer Telekomu Slovenije, ki ima pravico predvajati torkove tekme Lige prvakov, ter Sportklubu, ki ima to pravico za sredine tekme. Sportklub je v sredo predvajal prenos prve tekme iz Maksimirja, povratna bo na sporedu v torek v Ljudskem vrtu in pravice neposrednega predvajanja tekme ima tako Telekom. Slednji pa svoje komercialne televizije (Planet TV) še nima, kar bi pomenilo, da bi si torkovo tekmo v neposrednem televizijskem prenosu lahko ogledali le naročniki Siola, poleg prenosa na medmrežju, toda sedaj je jasno, da bo prenos tudi na Sport Klubu.

Komentarjev 17
  • vladek 16:55 24.avgust 2012.

    najboljša slovenska komentatorja Dejan in Goran Obrez,ha ha ha to sta dva najbolj brbljiva komentatorja,Prvo tekmo sem izklopil ton.

  • becar 16:44 24.avgust 2012.

    RTV že kar dlje časa ne prenaša omenjenih tekem, tko da kar se nogometa tiče na slabšem zaradi 10% znižanja ne bomo. RTV pa omenja, da bo programska shema posledično skrčena. Ali je lahko še slabše kot je bilo? Bomo ...prikaži več gledali vedeževanje v živo?

  • bojovi 16:20 24.avgust 2012.

    JJ je spravil Slovenijo na rob bankrota v 2 mesecih. Medtem se je Zoki (preden je JJ prišel nezakonito na oblast) v enem tednu dogovoril z sindikati, to kar Pahorju ni uspelo. To pomeni da je Zoki več naredil za ...prikaži več Slovenijo v enem tednu kot pa JJ v 2 mesecih. Opankar je tisti ki izdeluje opanke. Kaj komentiraš in žališ druge če še ne veš kaj opankar pomeni.