Slovenija
18 ogledov

Proti Primorski kilometrski zastoji

Zastoj na primorski avtocesti Saša Despot
Precej bolj počasi kot običajno gre v to popoldne na primorski avtocesti, nekaj zastojev je tudi na dolenjski avtocesti, kjer potekajo cestna dela.

Poročilo Prometno-informacijskega centra za državne ceste ob 15.47:

Gost promet z zastoji zaradi del nastaja na primorski avtocesti pred Ravbarkomando proti Ljubljani (2,5 km/ čas potovanja se podaljša za prib. 20 - 30 minut).

Voznik osebnih vozil se lahko preusmerijo na regionalno cesto na izvozu Postojna proti Ljubljani in med priključkom Unec in počivališčem Lom v smeri Ljubljane (1 km/čas potovanja se podaljša za prib. 10 minut) ter na regionalni cesti Postojna - Unec.

Krajši zastoj je tudi na dolenjski avtocesti pred priključkom Ivančna Gorica proti Ljubljani (300m). Zgoščen promet je na severni ljubljanski obvoznici od Bežigrada proti Kosezam in naprej v smeri Kozarij in od Bežigrada proti Zadobrovi.

Okvarjeno vozilo ovira promet na primorski avtocesti med priključkoma Vrhnika in Logatec proti Kopru.

Delovna zapora

Na dolenjski avtocesti bo zaradi del med Višnjo Goro in Ivančno Gorico promet do predvidoma 11. oktobra potekal po eni polovici avtoceste dvosmerno. V smeri prometne konice bosta odprta dva pasova in en vozni pas v obratno smer. Zaprt je tudi uvoz Višnja Gora proti Obrežju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.