Šport > Nogomet
50 ogledov

Stožice za derbi razprodane

slovenija litva Anže Petkovšek
Iz tabora Olimpije so sporočili, da so vstopnice za sobotni derbi z Mariborom pošle že v četrtek.

V soboto ob 20.15 se bo v Stožicah začel četrti večni derbi v letošnji sezoni. Olimpija ga bo začela s tremi točkami prednosti in boljšim medsebojnim izkupičkom, tako da bi ob zmagi Ljubljančani skoraj že lahko začeli proslavljati naslov.

Zanimanje za srečanje, ki bi lahko odločilno pripomoglo k temu, da se naslov prvaka po več kot dveh desetletjih vrne v prestolnico, je seveda ogromno. Kot ponavadi bo številčna tudi mariborska navijaška zasedba, medtem ko bodo imeli "zmaji" največjo podporo v letošnji sezoni.

V prosti prodaji pošlo 14.000 vstopnic

Ljubljanski stadion, ki sicer sprejme 16.000 gledalcev, je bil namreč do četrtka zvečer že razprodan, so sporočili iz zeleno-belega kluba. V prodaji je bilo sicer le 14.000 vstopnic, saj so ostali sedeži predvideni za takoimenovano "tampon cono" med skupinama navijačev.

Ostalo je še nekaj vstopnic, ki so predvidene za sponzorje, organizatorji pa se trudijo, da bi nekako zapolnili ali vsaj zmanjšali tudi "tampon cono". Zanimanja je več kot dovolj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.