Slovenija
20 ogledov

Prva pošiljka iPhone 5 v Sloveniji "zelo omejena"

iPhone 5 EPA
Ta petek se bo tudi v Sloveniji začela prodaja iPhona 5, ki po svetu podira rekorde. Najbolj nestrpni ga bodo lahko v roke dobili že ob šesti uri.

Količine pa bodo omejene. Kot so sporočili s Si.mobila, bo dobava postopna, zato bodo prvi iPhoni 5 v črni in beli barvi na voljo od tega petka na dveh njihovih prodajnih  mestih, in sicer na Čopovi v Ljubljani ter Glavnem trgu v Mariboru. Prodaja se bo v obeh poslovalnicah začela že ob 6. uri zjutraj.

Kot so za zurnal24.si povedali na Si.mobilu, števila, ki bo na voljo v petek, ne morejo razkriti, "je pa količina res zelo omejena".

Za drug paket lahko rezervirate

Kot so še sporočili, za prvi paket najnovejše različice pametnega telefona rezervacije niso možne. Lahko pa na spletu rezervirate svoj telefon, ki bo prišel z drugim paketom.


Komentarjev 11
  • McClain 00:59 27.september 2012.

    jaz sem brez problemov kupil 2 v Munchnu prejsnji cetrtek. Ok, malo sem cakal, vendar so Nemci za razliko od Simobilovcev tolk bolj pametni, da so v vrstah vsakih 20m naredili luknje da je bil omogocen normalen prehod, delili so ...prikaži več vodo, v vrstah je bila zabava, srecal si vsemogoce ljudi iz raznih koncev sveta in kar je najbolj vazno, vsi smo dobili kuponcke s tipom telefona ki si ga zelel, kar je bilo jamstvo, da ga bos tisti dan tudi dobil. PO nensko pac. Mi pa po balkansko in bo vse po starem se naprej.

  • McClain 00:56 27.september 2012.

    zafrustriran si mal, zgleda. In po mojem se apple tako sekira, da so vsi cisto iz sebe, ker bodo namesto 50.000.000 telefonov prodal le 49.999.999. Pa cel sevet je nate racunal da ga bos kupil.

  • Alvoxy 22:00 26.september 2012.

    Zopet en neumen marketinški trik Simobil. Ja iPhone5 pride v petek v slovenijo zaloga pa je omejena. Se pravi da bo po nekaj minutah telefonov zmanjkalo in ljudje ki bodo čakali na dežju se bodo lahko useknili pod nosom. Spet ...prikaži več si bo Simobil naredil več minusov kot plusov, pa saj je bilo ob prihodu štirice isto. Jaz res ne vem zakaj takšno oglaševanje, če ne bodo mogli ponudit tisto kar folk pričakuje da bi lahko. Bedno no!