Svet
13 ogledov

Putin s seksom vabi na volitve

Vladimir Putin Reuters
Putinova stranka Enotna Rusija je za prihajajoče volitve naročila spot, ki naj bi na volišča pritegnil čim več volivcev.

Volilni spot je del kampanje, s katero želijo ljudi opogumiti, da bi se udeležili parlamentarnih volitev, ki bodo v Rusiji potekale 4. decembra.

V spotu mlado dekle dvigne volilni listek, ko k njej pristopi mladenič, ki je očitno navdušen nad mladenko. Slednja vstopi v kabino sama, a trenutek za tem vanjo potegne še fanta. Na zaslonu se izpiše slogan "Storiva to skupaj". Trenutek kasneje par zadovoljen in nasmejan izstopi iz kabine, dekle pa si popravi pričesko. Stopita do glasovalne skrinjice in oddata svoje glasove.

V stranki so pojasnili, da želijo pritegniti čim več ljudi. Kot v večini držav je tudi v Rusiji oddaja glasu na volitvah odločitev posameznika. V opozicijski stranki pa so prepričani, da s  tem kršijo ustavo.

Ruski premier Vladimir Putin je letošnjo kampanjo začel na ne prav tradicionalen način. V družbi motoristov in vojnih veteranov se je na Harley Davidsonu udeležil obletnice osvoboditve Novorosijska ob Črnem morju. Z Dmitrijem Medvedjevom sta se najprej skupaj odpravila na ribolov, nato pa sta še vsak s svojim kombajnom požela pšenično polje.

Komentarjev 2
  • franceljtancelj 13:19 13.november 2011.

    Putin ima vizijo in ponos za razliko od naših skorumpirancev. Ni se mu težko pogovarjati z malimo ljudmi in je do vsakega spoštljiv kar pa je našim politikom na žalost tuje.

  • privat 19:51 11.november 2011.

    putin ne rabi spotov...rusija je njegova osebna last!