Šport > Nogomet
26 ogledov

Ramos pred podpisom pogodbe

Sergio Ramos Reševalni pas/Twitter
Španski branilec naj bi bil po zasebnem pogovoru s predsednikom Florentinom Pérezom pred podpisom nove pogodbe z Real Madridom.

Sergio Ramos bo po odhodu Ikerja Casillasa najverjetneje prevzel kapetanski trak kraljevega kluba. Potem ko je Rafael Benítez pred dnevi dejal, da branilec 100-odstotno ostaja v Madridu, na dan prihajajo informacije o pogovorih med nogometašem in predsednikom kluba Florentinom Pérezom, s katerim naj bi dokončno razrešila vsa nesoglasja in se dogovorila za novo pogodbo.

Real Madrid je trenutno na Kitajskem, kjer je na pripravljalni tekmi v Guangzhoju zlahka opravil z Interjem, na daljni vzhod pa je pripotoval tudi Pérez, da bi se lahko sestal s svojim nogometašem. Večerji Ramosa in Péreza sta prisostvovala še direktor Jose Angel Sanchez in agent Rene Ramos. Španski reprezentant je bil poleg Davida de Gee najbolj vroča tema poletnega prestopnega roka, potem ko je vodstvo Reala obvestil, da si želi selitve k Manchester Unitedu. 

Ramos naj bi bil nezadovoljen s plačo, ki v Madridu znaša šest milijonov evrov na sezono, čeprav je sam zatrdil, da njegova želja ni finančno motivirana. V Manchestru so za branilca pripravljeni plačati 55 milijonov, njegov letni dohodek pa bi se s selitvijo a Otok več kot podvojil. Kljub temu je Španec pred tem, da podaljša zvestobo Realu. ''Péreza sem vprašal, kako je bilo na sestanku z Ramosom. Povedal mi je, da sta obe strani zelo optimistični,'' je povedal trener Rafael Benítez

Sid Lowe, novinar angleškega medija The Guardian, ki pokriva dogajanje v španskem prvenstvu, pa je zgodbo predstavil na nekoliko drugačen način, in sicer naj bi Pérez nogometašu dal vedeti, da ga pod nobenim pogojem ne bodo prodali. Prav tako naj bi mu zabičal, da z javnim izražanjem želje po selitvi ne bo dosegel ničesar drugega, kot poslabšal odnos z Realovimi navijači.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.