Šport
18 ogledov

Božično darilo madridistom

Real Madrid Decima navijači EPA
Ob koncu leta je čas za pregled najpomembnejših športnih dogodkov v zadnjih 12 mesecih in tako mora svoje mesto dobiti tudi finale Lige prvakov, ki ga je letos, na veselje milijonov navijačev po vsem svetu, dobil madridski Real.

Kot zvesti bralci gotovo veste, je Žurnal sredi letošnjega leta za nekaj mesecev ugasnil in tako zamudil tudi veliki finale Lige prvakov med madridskim Realom in njegovim mestnim tekmecem Atléticom. Gotovo veste tudi, kako se je srečanje razpletlo, a evropska Décima Reala je pač morala dobiti svoje mesto tudi v videoarhivu Žurnala, ki se je vmes spet postavil na noge.

V zgornjem videu si lahko obudite spomine na Realov pohod na deseti evropski naslov, ki so ga Madridčani pred dnevi nadgradili tudi z osvojitvijo svetovnega klubskega prvenstva. Posnetek vsebuje tudi boleče izkušnje preteklih izpadov v Ligi prvakov, provokativne izjave nogometnih veljakov v lanski sezoni, lepo pa zajame tudi zahtevno pot Reala na evrospki prestol.

Z Ramosom v skok

Vrhunec za vse madridiste je gotovo izenačujoči zadetek Sergia Ramosa v 93. minuti lizbonskega finala, s španskim branilcem je šlo v tistem trenutku "skupaj v skok" najbrž več milijonov privržencev belega baleta po vsem svetu. Tudi njihove reakcije si lahko ogledate na posnetku in tako podoživite enega najbolj odmevnih športnih dogodkov preteklega leta. Madridisti pa si lahko zgornji posnetek zavrtite kot božično darilo našega športnega uredništva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.