Avto
30 ogledov

Rezvani beast alpha je zver z nenavadnim odpiranjem vrat

Rezvani Beast Alpha
1/25
Rezvani
Po prvi različici modela beast, so pri proizvajalcu ekostičnih vozil iz Kalifornije predstavili nadaljevanje zgodbe z različico beast alpha. Največja novost kupejevske različice modela so stranska "sidewinder" vrata, ki, omogočajo lažji dostop do potovalne kabine, zaradi njih pa je vozilo videti precej futuristično.

Niso pa poseben le zanimiv način odpiranja vrat, ampak tudi pogled v tehnične podatke. Vozilo, ki temelji na Lotusovi aluminijasti šasiji, tehta vsega 885 kilogramov. Pri izdelavi so uporabili tudi ogljikova vlakna. Avtomobil v dolžino meri 4,14 metra, v višino pa 1,1 metra.

Za pogon je zadolžen Hondin 2,4litrski K24 štirivaljni turbo motor, ki so mu povečali moč na 373 kilovatov moči (500 KM). Pospešek od 0 do 100 km/h je v kombinaciji s standardnim šeststopenjskim ročnim menjalnikom 3,2 sekunde, najvišja hitrost je 282 km/h.

V notranjosti so sedeži iz usnja in alkantare, samodejna klimatska naprava, multimedijski sistem, ki podpira apple carplay in android auto, zračne blazine, sistem za prilagajanje različnim režimom vožnje, celo sistem za ekonomično vožnjo ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.