Šport
69 ogledov

Selektor izbral rise za SP

risi EPA
Slovenska hokejska reprezentanca se bo na pripravah pred svetovnim drugoligaškim prvenstvom v Katovicah uradno zbrala v ponedeljek na Jesenicah.

Selektor Nik Zupančič je danes sporočil imena igralcev, ki jih je povabil na začetek priprav. Nekateri igralci imajo še klubske obveznosti, zato se bodo reprezentanci pridružili pozneje, so sporočili iz Hokejske zveze Slovenije.

Uraden začetek priprav, nekateri igralci sicer že nekaj časa organizirano vadijo v Kranju, bo v ponedeljek na Jesenicah, ko bo selektor Zupančič tudi predstavil sestavo ekipe, načrte priprav in cilje na SP na novinarski konferenci.

Na seznamu za ponedeljkov začetek priprav so vratarji Robert Kristan (Pirati Chomutov), Gašper Krošelj (Medveščak), Andrej Hočevar (Epinal), branilci Blaž Gregorc (Pardubice), Luka Vidmar (Stjernen), Jurij Repe (Kladno), Aleš Kranjc (Graz 99ers), Klemen Pretnar (Vienna Capitals), Sabahudin Kovačevič (Graz 99ers), Jakob Milovanovič (Grenoble) in Mark Čepon (Salzburg) ter napadalci Žiga Jeglič in Rok Tičar (oba Slovan Bratislava), Jan Urbas (Västeras), Andrej Hebar (Grenoble), Anže Kuralt in Ken Ograjenšek (oba Epinal), Žiga Pance in Miha Verlič (oba VSV Beljak), Nik Simšič (Södertälje), Žan Jezovšek (Celje), Jan Drozg (Leksands) in Rok Leber (Mörrums).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.