Šport > Nogomet
17 ogledov

Lewandowski sedel zaradi nesreče

Robert Lewandowski Ivan Lučić Mario Götze Philipp Lahm Bayern München EPA
Poljski zvezdnik nemškega nogometnega prvaka Bayerna Robert Lewandowski se je nekaj dni pred povratno tekmo Lige prvakov proti Benfici v Lizboni zapletel v prometno nesrečo.

V njej se ni nihče poškodoval, tako da omenjena nesreča ni razlog, da se je trener münchenskega velikana Pep Guardiola odločil, da ga v Lizboni na začetku pusti na klopi.

"Za nesrečo nisem bil kriv jaz, vseeno pa sem srečen, da razen materialne ni bilo druge škode. Zato nesreča pri meni ni pustila nikakršnih posledic, zato bi lahko že čez dve uri osredotočeno odigral tekmo," je dejal Lewandowski, ki je proti Benfici v igro vstopil v 84. minuti, ko je zamenjal strelca drugega gola Thomasa Müllerja.

Izid tekme je bil 2:2, Bavarci pa so v polfinale lige napredovali s skupim izidom 3:2. Robert Lewandowski je v sezoni najboljši strelec Bayerna, v vseh tekmovanjih je v 43 tekmah dosegel 36 golov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.