Šport > Nogomet
38 ogledov

Ronaldo bo moral nekaj časa počivati

Cristiano Ronaldo EPA
Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo, ki je zaradi poškodbe že v prvem polčasu moral zapustiti finalni dvoboj na evropskem prvenstvu v Franciji, bo nekaj tednov odsoten z nogometnih igrišč.

Cristiano Ronaldo je bil že osmi minuti finalnega obračuna s Francijo žrtev starta Dimitrija Payeta, najprej je odšepal z igrišča, pozneje se je še vrnil po prvi zdravniški pomoči, toda v 24. minuti ni mogel več nadaljevati: poškodba kolena je bila prehuda in največjega zvezdnika finala so morali na nosilih odnesti z zelenice. Namesto njega je v igro vstopil Ricardo Quaresma.

Tudi brez Ronalda so Portugalci z golom Ederja v 109. minuti premagali francoske nogometaše, dan po velikem slavju pa so zdravniki objavili, da ima eden najboljših nogometašev na svetu poškodovane kolenske vezi. Rehabilitacija bo trajala najmanj mesec dni, kar pomeni, da bo Ronaldo izpustil evropski superpokal med Realom iz Madrida in Sevillo, ki bo na sporedu 9. avgusta v Trondheimu na Norveškem.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.