Šport
22 ogledov

Rosberg najprej v steno, nato na vrh

Nico Rosberg VN Singapurja trening EPA
Petkova prosta treninga sta pripadla Maxu Verstappnu in Nicu Rosbergu.

Nemec Nico Rosberg je vpisal najhitrejši čas drugega prostega treninga pred nedeljsko dirko svetovnega prvenstva v formuli 1 za veliko nagrado Singapurja. Tudi tokrat na vrhu nista bila oba Mercedesa. Britanec Lewis Hamilton je zaradi težav s hidravliko končal le deset krogov ter je vpisal sedmi čas, na prvem treningu je bil četrti.

Rosberg se je na prvem prostem treningu zaletel v steno, ampak ob tem ni utrpel kakšnih posledic ter je bil na koncu peti. Drugi na drugem treningu je bil Finec Kimi Räikkönen, tretji čas pa je vpisal Nizozemec za volanom Red Bulla Max Verstappen, ki je dobil prvi prosti trening.

Nizozemec Verstappen (Red-Bull) je bil najhitrejši na prvem prostem treningu, drugi je bil njegov moštveni kolega Avstralec Daniel Ricciardo, tretji pa lanski zmagovalec dirke Nemec Sebastian Vettel (Ferrari).

Tesno v boju za prvaka

Na četrtem in petem mestu sta bila voznika Mercedesa, svetovni prvak Britanec Lewis Hamilton in Nemec Nico Rosberg. Slednji je zmagal na zadnjih dveh dirkah, toda Hamilton ima v skupnem seštevku pred njim še vedno dve točki prednosti.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.