Avto
336 ogledov

Rubežniku Hojsu zarubili avtomobil

Pajek Bralka
Sodni izvršitelj Marijan Hojs, strah in trepet dolžnikov vseh vrst, je navajen, da proti volji lastnika odpelje tuj avtomobil. Tokrat se je to zgodilo njemu, saj so mestni redarji vsaj začasno zarubili njegovega.

Marijan Hojs je sodni izvršitelj, ki mu v obdobju krize posel cveti kot le malokomu. Pooblaščen je namreč za rubež imetja najrazličnejših vrst, med drugim tudi vozil, s katerimi poskušajo upniki priti vsaj do dela svojega denarja.

Razumljivo pa je Hojs pri dolžnikih vse prej kot priljubljen, med drugim ga nima v čislih niti Damijan Janković, potem ko mu je pred letom in pol Hojs odpeljal njegovega mercedes-benza CL AMG. Prav tako vedo številni povedati o vse prej kot prijaznem postopku, ki čaka neplačnika v primeru, da mu na vratih pozvonijo Hojsove "gorile", ne glede na znesek, ki ga je dolžan.

Tokrat so drugi odpeljali Hojsov avtomobil, očitno zaradi prometnega prekrška. A Hojsu ga verjetno ne bo težko dobiti nazaj, tudi brez groženj.

Komentarjev 13
  • Mario Brkič 10:06 24.januar 2013.

    Strinjam se z rubežem a dolžniki so razni! Eni ki namerno neplačujejo in se izogibajo in izigravajo zakon in druga skupina je ljudi navadnih smrtnikov ki jih rubežniki odirajo in bi plačali če bi imeli možnost a vse v mejah ...prikaži več normale ne pa da vzameš človeku dostojanstvo.To pa sam najbolje vem iz izkušenj. Zarubijo ti denar kolikor imaš vse kar je čez 570 eur in bi plačal dolg pa nemoreš ker so ti vzeli pa dobiš novo izvršbo in se samo stopnjuje in kopičijo težave.Za dolg si sposoben tudi po 500 eur in več za kredit z mesečnim obrokom po 100 eur pa ne!!! Pa naj potem pametnjakoviči utihnejo ki nevedo o življenju ničesar!!!!!!!

  • širhakl 23:04 16.januar 2013.

    Ako bi bila to zadnja in edina služba na voljo,je ne sprejmem.Sem rajš klošar.

  • westal 05:09 16.januar 2013.

    Kaj pa primer, ko je bila ženska davkariji dolžna nekaj borih centov in je bila zaradi tega ob televizor?Spregledala je, da je njen dolg do davkarije tudi v centih in ne samo v €.Vedno kadar je primer podoben ...prikaži več pošljejo hojsa saj baje drugi rubežniki na takšne podvige nočejo.