Magazin > Odnosi in prosti čas
221 ogledov

S temi seks pozami do sanjske postave

seks Profimedias
Seks vam lahko pomaga do popolne postave, a ne, če boste na urniku imeli le misijonarca.

Seks lahko z nekaj preprostimi triki postane zabavna visokointenzivnostna vadba, ki vam bo pomagalo do ravnega trebuščka, močnih rok ali čvrstih stegen in ritke.  A naj bodo na prvem mestu še vedno užitki, če želite, da resnično zaleže.

Danes zelo popularne visokointenzivne  športne vadbe, ki so zasnovane na dvajsetminutnem vsakodnevnem treningu, lahko opravite tudi v spalnici.  Za močne moške roke bo idealen položaj nosača, pri katerem partnerko v stoje dvignete v naročje in v tem položaju uživata vsaj pet minut.  Za lepe roke pa je primeren tudi malce nadgrajen misijonarec, pri katerem težo svojega telesa držite na na pol iztegnjenih rokah. Položaj, ki pri obeh partnerjih učvrsti več vrst mišic, je položaj lotusa, ki izgleda tako, da sedita v prepletenem naročju in z gibi medenice ter trebušnih mišic zadovoljujeta drug drugega.

Dekleta bodo trebušne in stegenske mišice najlepše in z največjim užitkom natrenirale v dveh položajih. Prvi položaj je položaj jahačice, kjer partner leži ali sedi, vi pa ga čim bolj intenzivno, a z občutkom jahate. Drugi pa je obratni položaj, kjer partnerja obdelujete tako, da on leži, vi pa ste s hrbtom obrnjeni proti njemu in se opirate na roke.  Še en kondicijsko precej zahteven položaj je tudi položaj žogice, pri katerem on sedi, vi pa z nogami na tleh in s hrbtom obrnjeni proti njemu opravljate svoje.

Dvajset minut tovrstnega seksa na dan, odžene fitnes stran! Položaji seveda štejejo, a ne več kot vaš užitek. Pri tej vadbi je že tako, da bolj kot boste uživali, dlje in bolj pogosto boste vadili. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.