Magazin > Film & Glasba & TV
46 ogledov

"Sabotaža na celi črti“

Bine Volčič Josip kuhanje gostilna Voyo
Eden od kandidatov za tekmovalca druge sezone šova Gostilna išče šefa, Josip, je imel pri kuhanju in predstavitvi svoje jedi kar nekaj težav.

Potem ko je kuharski šef Bine Volčič spoznal ženske kandidatke za novo sezono Gostilna išče šefa, je tokrat spoznal še moške. Ker veljajo moški za boljše kuharje, Bine od njih pričakuje več kreativnosti in profesionalnosti. Vsak mu namreč skuha in predstavi svojo jed. Pri tem pa je imel kar nekaj težav kandidat Josip.

"Komaj čakam, da bom začel kuhati," je povedal pred avdicijo, imel pa je malo treme. Že takoj na začetku pa so se pojavile težave. Ni imel namreč vseh sestavin, potrebnih za kuhanje jedi. "Glavna sestavina, meso, mi je izginila," je povedal in za to okrivil svoje dekle, da mu ni pripravilo vseh sestavih, ker ni želelo, da gre v omenjeni šov. "To je sabotaža na mestu, počutil sem se kot na kolesu brez zavor.“

Povrhu vsega pa se je še urezal v prst. "Ko gre kaj narobe, gre res narobe," je komentiral.

Končna jed, rižota brez mesa, Binetu ni bila všeč. "Ne znam opisati, kako mi ni všeč. Nočem biti nesramen, to je zdrizasto, malo hrenasto, neslano, metino, riž je kuhan na pol," mu je povedal, Josip pa mu ni nič zameril, saj je rekel, da je njegov komentar realen in odkrit, kar je tudi pričakoval.

Bine je še povedal, da se mu zdi Josip simpatičen, vendar „nevaren sebi in vprašanje, če ne tudi drugim.“ Josipa ni povabil v naslednji krog avdicij.

Komentarjev 5
  • mph 13:38 29.september 2013.

    Po mojem ima še največ težav z nedovoljenimi substancami in se strinjam z zaključno ugotovitvijo Bineta (ki pa je sicer tudi poln sam sebe, vendar sem že parkrat zasledil komentarje, kdor je bil tam v njegovi restavraciji, da res top kuha).

  • Avatar frnazzi
    frnazzi 12:38 28.september 2013.

    Gonte se u 3 krasne (= u qrac) s temi debilnimi oddajami za tako ali tako zagaman slovenski folk!

  • Andreas Metelko 11:02 28.september 2013.

    mislim da je ta bine samovšečnež,češ da zna sam on kuhat.JE JOSIP IMEL PAČ SMOLO