Magazin
121 ogledov

Sandi: Ni mi v interesu popraviti odnosa s sotekmovalci

survivor Anže Petkovšek
Po napadu sotekmovalcev v finalni oddaji Survivorja nam je Sandi povedal, da mu je žal, da se jih je dotaknil na tak način.

V finalni oddaji so si tekmovalci Survivorja, ki so bili člani porote, napadli Sandija zaradi njegove zahrbtne igre, češ da je zato slab človek. Za Žurnal24 je povedal, da ni pričakoval takšnega odziva: "V šovu so se mi sicer uresničile vse želje. Nisem užaljen, da nisem zmagal. Bolj so ostali tekmovalci užaljeni. Škoda je, da sem se jih dotaknil na tak način, ker nisem misil nič slabega. Sam se nikoli ne bi delal norca iz njih na tak način. Nikoli se ne bi spustil na tak primitiven nivo. Igra je igra, resnično življenje pa je nekaj povsem drugega. Škoda, ker nisem tak človek, kot menijo, da sem."

Ob tem nas je zanimalo, če meni, da se bo njihov odnos kdaj izboljšal. "To mi niti ni v interesu, ker vidim, da mi ne privoščijo nič dobrega. Žal je tako."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.