Magazin > VIP
125 ogledov

Savina se vrača k stari ljubezni

Savina Atai Michail Kapsalakis
Savina se bo posvetila svoji stari ljubezni.

Za Savino Atai je po dolgem času spet posijalo sonce. Spor z Ariano Vetrovec, s katero sta bili lastnici podjetja Face Force Yoga in blagovne znamke Savina Atai, je razrešen in obe stopata na svežo pot.

"Vrnila se bom nazaj na začetek, nazaj k svoji prvotni viziji. Spet sem samostojna in lahko poslušam samo sebe. Posvetila se bom svojemu pravemu poslanstvu in ljubezni – poučevanju in končno tudi svoji največji strasti – pisanju knjig," pravi Savina.

V naslednjih mesecih se bo posvetila prečiščevanju in nadgradnji svoje vizije. Obljublja, da se bo kmalu vrnila z novimi programi, novimi oblikami predajanja znanja in akcijami. "Komaj čakam, da vam bom lahko predstavila vsem kar se je pričelo na novo rojevati in kar cveti v meni. V miru se bom posvetila tudi poglobljenemu študiju, praktičnemu raziskovanju in preučevanju alkimije ženske energije ter nadgradnji znanja o starodavni in emocionalni medicini. Vse z namenom, da nadaljujem z razvojem joge obraza in drugih celostnih vadb za ženske na samo moj način, da se boste oziroma se bomo počutile, kot bi bile posute s čarobnim prahom," napoveduje Savina.

Preberite tudi:

Komentarjev 1
  • dragec 19:31 27.maj 2016.

    IN KOGA BRIGA TA SAVINA ATAJ