Magazin > VIP
6 ogledov

Se je Schumacherjevo stanje poslabšalo?

Luca di Montezemolo, Schumacher Profimedias
Družina Michaela Schumacherja o zdravju sedemkratnega svetovnega prvaka v formuli 1 molči. Luca di Montezemolo izjavil, da je situacija "grozna".

Oboževalci Michaela Schumacherja zaman čakajo na uradno izjavo o zdravstvenem stanju njihovega idola. Družina Schumacher se je že pred meseci zavila v molk, zato mediji objavljajo le izjave tistih, ki so Schumija obiskali.

Eden takšnih je nekdanji predsednik Ferrarija Luca di Montezemolo, ki je za RTL povedal. "Je neverjetna oseba, ki je bil celo v najtežjih trenutkih timski igralec. Ga videti v takšnem stanju, je zares grozno. Ne veš, kaj narediti, zato se poskušam spominjati vseh lepih trenutkov, ki sva jih skupaj doživela. Vedno pomislim na to, da je izjemen voznik, moški in prijatelj." Di Montezemolo je ob tej priložnosti pohvalil tudi Schumijevo družino. "Občudujem pogum in moč njegove družine. Iz srca jim želim, da bi kmalu dobili pozitivne novice."

Predsednik avtomobilske zveze FIA Jean Todt pa je bil bolj optimističen. "Michaela pogosto vidim. Še se bori in mi se moramo boriti z družino,“ je izjavil.

Schumacherjeva nesreča v Alpah, kjer je med smučanjem padel, se je zgodila decembra 2013. Schumi je bil nekaj časa v komi, saj je utrpel hude poškodbe glave. Nekdanji športnik okreva doma, kjer zanj skrbi vrhunska ekipa zdravnikov, kar ni poceni. Več o tem TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.