Magazin > Film & Glasba & TV
78 ogledov

Sebastjan: Upam, da na seks ne bom čakal do poroke

Sebastjan Burnar Kanal A
Stanovalec hiše Big Brother, ki je zdržal vse do finala, nam je povedal, da je bil nad Sorajino pozornostjo zelo presenečen, a je bil hkrati hvaležen, da ga je videla takšnega, kot je.

Kako komentiraš zmago Pie?
Zmago ji popolnoma privoščim, vesel sem, da je zmagala. Zmago sem sicer privoščil vsem, okej bi mi bilo, če bi zmagal kdorkoli izmed nas. Vsak je imel svojo zgodbo, vsak je pokazal sebe … Vsaj upam, da je vsak pokazal sebe. (smeh)

Si sicer navijal za koga drugega?
Navijal sem za vse nas. Tam notri smo stanovalci postali prijatelji. Nemogoče je reči, kdo si je bolj zaslužil zmago. Težko rečeš, da je kdo boljši od drugega.

Kaj si čutil do Ana Mari? Kako se je vajin odnos z vselitvijo iz kombija v hišo spremenil?
Odnos se je seveda spremenil, ker sva bila nenehno skupaj. Zelo si je želela nazaj v hišo in ko se je to zgodilo, se je najin odnos malo ohladil. Manj sva se družila, ona je bila več v družbi Tiborja.

Si ji zameril, da se ni ukvarajala več s tabo?
Ne, zakaj bi zameril kaj takšnega. Je super dekle, a vseeno nisva imela nekih skupnih tem, o katerih bi se lahko pogovarjala. Mislim, da sva se zaradi tega oddaljila.

S kom si se najbolj razumel?
Mislim, da sem se najbolj razumel s Tomažem in Davidom. Od deklet pa z A.J. in Sorajo, tudi s Suzano do določene mere. Kot sem rekel, z nekom najdeš skupne teme, z drugim ne.

Si se v hiši tudi zaljubil?
Zaljubil se nisem, sta mi pa bili simpatični Soraja in A.J., zato sem z njima preživel največ časa.

Kako si gledal na Sorajino pozornost in hvale?
Malo sem bil presenečen, ker tega nisem pričakoval. Vesel sem, da me je videla takšnega, kot sem.

Boš z njo ostal v stikih?
Ja, bova ostala v stikih, ampak za enkrat sva oba še polno zaposlena.

Stanovalci so se hecali, ker si še devičnik. Si jim zameril?
Ne, to sem pričakoval. To je bilo vse v šali in za vsako osebo smo našli kaj takšnega. Ne gojim pa zamere zaradi tega, to se mi ne zdi takšna stvar.

Boš s seksom počakal do poroke?
(smeh) Upam, da ne. To je bilo tako. Mogoče se sliši smešno, a sem resnično moral posvetiti čas faksu in služenju denarja. Pri puncah ne iščem nečesa na silo, a se prepuščam toku. Ko bo prišla ena, ki jo bom spoznal, super. Na silo pa ne bom iskal dekleta.

Ti je hiša dala, da si se malo bolj odprl? Je socialno življenje morda lažje zaradi te izkušnje?
Ja, definitivno ja. Mogoče to, da bi hitreje pristopil do dekleta, hitreje bi začel govoriti neke stvari. Prej sem bil preveč zadržan do ljudi. Da bi pa imel težave s socialnim življenjem pa ne. Lahko pristopim do vsakogar, ampak mogoče rabim več časa. Ljudje hitro ocenijo na prvi pogled. Velikokrat sem spoznal dekleta, ki so bila zasedena, tudi to je problem.

Misliš, da boš imel zdaj več sreče z ženskami? Zaradi prepoznavnosti, zaradi Sorajine hvale …
V življenju se mi je tako dogajalo, da so bili na določenih dogodkih vedno fantje ali pa spoznam dekle, ki ima že dolgo let fanta. Ne, da nimam sreče, samo nisem še naletel na samsko dekle, s katerim bi se ujel. Zato pa pravim, da se bom raje prepustil toku.

Si dobil že kakšne ponudbe žensk?
(smeh) Ponudb ni, večinoma pa so pohvale. Čeprav sem pričakoval veliko negativnih komentarjev. Sem pa tja kdo reče kaj na račun kakšne traparije, ki sem jo v hiši naredil ali rekel. Presenečen sem, da ni hujše. Ponudb pa nisem dobil.

Si zunaj slišal že kakšno informacijo, zaradi katere si spremenil mnenje o kakšnem stanovalcu?
To pa ja. Sem izvedel marsikaj, a sem se že na začetku odločil, da kar se zgodi v hiši Big Brother, ostane v Big Brother. Če je kdo taktiziral, je logično, da morda tega nisem opazil, ker sem le en človek, gledalci pa so imeli na voljo vse kamere in različne krajše posnetke.

Mi zaupaš, o komu si slišal največ komentarjev?
O vsakem po malo.

Si nad kakšnim še posebej razočaran?
Ja, nad eno osebo sem malo presenečen. Ne vem točno, kaj se dogaja s to osebo.

Mi zaupaš, o kom govoriva?
Ja ... Lahko. Na začetku sem mislil, da se bom z Žigom ujel, a sem zdaj zunaj izvedel, da je zelo zameril zaradi nominacije. To je bilo v tistem trenutku, ko imaš občutek, da nekoga pač moraš nominirati. Ta občutek se lahko iz tedna v teden spreminja. Upam, da mi ne zameri več. Ne vem, kaj naj si mislim.

Se bosta pogovorila?
Če se bo on želel pogovoriti, se bova, če pa ne, pa naj ostane tako. Sicer sem pripravljen na pogovor, najdeva lahko rešitev. Big Brother je težka igra, kjer je veliko stvari na psihični ravni, notri se igra in ne igra, mogoče malo taktizira. Odvisno je, kako človek pristopi k tej igri. Težko je ugotoviti, kaj se dogaja, kdo komu zameri in kdo komu ne.

Komentarjev 2