Magazin
529 ogledov

Seks iz dolgočasja

seks Shutterstock
Bila je dolgočasna nedelja in močno sem si želela, da bi mož rekel, da nekam greva. Ker se to ni zgodilo, sem po kosilu sprožila svoj rezervni načrt.

On je ležal na kavču ves zdolgočasen, jaz pa sem odšla pod prho. V roke sem vzela britvico, uredila muco, se po prhanju namazala z dišečim mlekom za telo in oblekla le najnujnejše. Potem sem se sprehodila skozi sobo, kot da nekaj iščem. Takoj sem opazila njegove oči, ki so nemirno švigale sem ter tja.

Nenadoma ni bil več len in to mi je na ustnice zvabilo nasmešek. Nalašč sem iz rok izpustila nogavice, ki sem jih prej vzela iz predala in se pošteno sklonila, da bi prišla do njih. Ritko sem napela proti njemu in čutila sem, kako se mi tangice sidrajo med ritnici. Pomislila sem na njegov izraz na obrazu in se pri sebi pošteno zasmejala. Končno sem uspela nadeti resen obraz, da sem se obrnila nazaj in šla mimo njega. Pogledala sem ga v mednožje, tam pa se je prebujal pravi, pravcati vulkan. Športne hlače mu je pošteno dvigovalo, česar pa si niti ni trudil prikriti. Za hip sem zastala ob njem in mu zažugala s kazalcem: "Ti, ti, ti!" "Sem jaz kriv, če mi pred oči nastavljaš nago rit?!" "Samo po nogavice sem prišla," sem rekla. "Aha, gotovo ja."


Ko sem želela mimo, me je prijel za roko in me potegnil k sebi. "Kam greš?" je deloval skoraj užaljeno. "Me boš pustila kar takšnega," je še namignil na nabreklino, ki je zdaj že pošteno silila iz hlač. Z roko sem jo nekaj časa božala in opazovala dragega, kako mi z očmi boža prsi. Kmalu so pogled zamenjale njegove roke in poskrbele, da so moje bradavice pošteno otrpnila. Medtem sem imela sama roko že v njegovih hlačah in se igrala s korenjakom, ki je veselo utripal v moji dlani. "Na televiziji itak ni nič," je dodal brez pravega razloga. "In kaj bi zdaj ti? Hitrega ali bi se rad razvajal?" sem ga povprašala po željah. "In ti? Kaj bi rada ti? " "Heh, rada bi se dobro dala dol, potem pa bi rada, da me pelješ kam ven," sem odkrito razkrila svoj načrt. "Hehe, se mi je zdelo ja! Pa naj ti bo."

Potegnil me je nase in me poljubil. "Pogrešam ta tvoja usta," je rekel. "Povsod …" Ljubkovala sem mu vrat, mu privzdignila majico in nadaljevala po izklesanem telesu vse do pasu. Potem sem pred našobljenimi ustnicami počasi umikala njegove hlače in razgaljala kraljeviča, ki je urno skočil v zrak, ko se je naredil prostor. Smeje sem se mu bližala, na kratko hlastnila po njem, ga izpustila, nato pa se mu približala z jezikom. Polizala sem ga celega od mošnje do glavice, nato pa ga počasi vzela v usta. Bil je presrečen, čeprav z rokami ni mogel do moje muce, zato je predlagal naj z njo ležem preko njegove glave. Tiste poze že dolgo nisva uporabila in ko sem se razkrečila nad njim in je z jezikom zaril vame, se mi je od pohote zmešalo. Pričela sem sesati tiča kot še nikoli in bila pripravljena sprejeti celo njegov orgazem v svoja usta. Če bi to vedel, mi verjetno nikoli ne bi rekel, naj sedem nanj in ga obdelam do konca.

Zajahala sem ga, poljub češplje pa so zamenjale moje ustnice, ki so se povsem prisesale na njegove. Jezika sta divje opletala, moji boki so noreli v vse možne smeri, on pa je vse glasneje ječal in me stiskal za zadnjico. V nekem trenutku si je celo dovolil s prstom seči na prepovedano mesto, a nisem zganjala panike. Bila sem preveč vzburjena in potrebna, da bi zaradi malenkosti ostala brez tistega kar je sledilo po nekaj vročih minutah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.