Magazin
128 ogledov

Seksi nasveti erotičnega romana 50 odtenkov sive

seks Shutterstock
Ena najbolj branih knjig letošnjega leta, erotični roman 50 odtenkov sive, je s svojimi številnimi erotičnimi vložki navdušila bralke po celem svetu.

Čeprav veljajo določeni erotični opisi sadomazohističnega seksa med bogatim Christianom Greyjem in mlado Anastasio Steele v priljubljenem erotičnem romanu 50 odtenkov sive za nekoliko grobe, pa lahko nekatere trike vseeno poskusite tudi vi v svoji spalnici. Prepustite se domišljiji!

Nežno vezanje

Vas vzburja, če vas vaš dragi zaveže ali če zvežete vi njega? Poigrajte se z njegovo kravato ali pa mu s svilenim šalom nežno zvežite roke in prevežite oči ter mu tako privoščite nepozabno dogodivščino, ki je še dolgo ne bo pozabil.

Ste bili poredni?

Potem si zaslužite šeškanje! Najprej raje sicer začnita z nežnim šeškanjem, da boste lahko spoznali, ali vam je to sploh všeč, nadaljujta pa po vaših napotkih o intenzivnosti in dolžini udarcev. "Predajam se ritmu, vpijam vsak udarec," pravi ob tem Anastasia v knjigi.

Jasno povejte, česa si želite

Christian prav gotovo ne ovinkari, kaj mu je všeč pri seksu in katere spolne podvige bi rad poskusil z Anastasio. Nasvet, ki ga je vsekakor pametno upoštevati! Vaša neposrednost in samozavest ga bosta prav gotovo navdušili in ga še dodatno vzburili.

Ne posmehujte se njegovim željam

Ne glede na to, ali so vam njegove želje všeč ali ne in ali mu jih boste uresničili, pri intimnih igricah v postelji velja strogo pravilo: ne posmehujte ali smejte se njegovim predlogom.

Hrana in seks gresta lahko skupaj

Grey v knjigi uporabi žlico sladoleda, ki ga maže po njenem telesu, Anstasia pa pri tem uživa. Tudi vi si privoščite podobne užitke!

Glasba za predigro

Preizkusite nasvet glavnega junaka romana, da seksi glasba prav gotovo lahko popestri vzdušje med predigro, in se založite s pesmimi, ki vabijo k seksu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.