Šport > Nogomet
15 ogledov

Ramosu očitali, da imitira Messija

sergio ramos Profimedias
Sergio Ramos naj bi na tekmi Real Madrida in Napolija kopiral slavje Lionela Messija. Branilec očitke zavrača.

Real Madrid je na povratni tekmi osmine finala Lige prvakov v gosteh premagala Napoli (1:3) in se s skupnim izidom 6:2 uvrstil v naslednji krog tekmovanja. Španski nogometni velikan je naredil nov korak k ubranitvi lanskega naslova, kar v moderni Ligi prvakov ni uspelo še nikomur. Pred posodobitvijo tekmovanja leta 1992 je najprestižnejšo klubsko lovoriko kot zadnji ubranil AC Milan (1990).

Prvo ime tekme na stadionu San Paolo je bil branilec gostujoče ekipe Sergio Ramos, ki je v 51. minuti galaktike popeljal v vodstvo, šest minut kasneje pa opravil levji delež za drugi zadetek, pri katerem mu je na pomoč priskočil strelec edinega gola za Napoli Dries Mertens. Končni izid je po izteku rednega dela tekme postavil Alvaro Morata.

Ramos je po zadetku opravil ''telefonski klic'' z namišljeno slušalko, s čimer naj bi kopiral zvezdnika Barcelone Lionela Messija. Argentinec je na nedavni ligaški tekmi s Celto de Vigo z rokami imitiral telefonski klic in sprožil govorice, da je bila gesta povezana s pogajanji o podaljšanju pogodbe. Kasneje se je izkazalo, da je bil ''klic'' namenjen njegovemu nečaku.

Španski branilec je po tekmi zanikal, da se je zgledoval po argentinskem napadalcu. ''Jaz sem to počel pred Messijem. To sem naredil pred njim, ko sem zadel na Camp Nouu. Poiščite,'' je povedal Ramos in dodal: ''Vesel sem, da smo dosegli naš cilj. To je bila moja 100. tekma v tem tekmovanju in ekipi sem lahko pomagal z goloma v ključnem trenutku. Pred enim tednom so me kritiki trgali na kose. Nisem heroj, ker sem dosegel dva gola. Poskušam le opraviti svoje delo.'' 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.