Šport > Nogomet
17 ogledov

Iličića ''odplaknil'' naliv, Kurtić pokvaril Hartov debi

josip iličić Profimedias
AC Milan je v tretjem krogu Serie A doma izgubil proti Udineseju (0:1). Chievo je iztržil točko proti Laziu (1:1), tekma Genoe in Fiorentine pa je bila prestavljena zaradi močnega neurja.

Na apeninskem polotoku so bile na sporedu preostale tekme tretjega kroga. Udinese je na San Siru premagal AC Milan, edini gol na tekmi je dosegel Stipe Perica.

Na delu je bilo kar nekaj slovenskih nogometašev. Josip Iličić se je s Fiorentino mudil v Genovi, kjer pa je bila tekma po pol ure prekinjena zaradi hudega neurja. Naknadni termin še ni znan.

Bolje se je godilo Valterju Birsi, ki je na domačem igrišču igral celo tekmo in podal za zadetek Chieva, s katerim se je ekipa dokopala do točke proti Laziu (1:1).

Boštjan Cesar (Chievo) je vstopil v 80. minuti, ko je na igrišču zamenjal strelca prvega gola Alessandra Gamberinija.

Jasmin Kurtić in soigralci so na domačem igrišču zagrenili debitantski nastop Joea Harta, ki se je za eno sezono preselil na posojo v italijansko Serie A. Slovenski reprezentant je igral do 65. minute, njegova Atalanta pa je Torino ugnala z 2:1.

Roma na drugo mesto

Francesco Totti je bil veliki junak tekme v večnem mestu, kjer je domača Roma s 3:2 premagala Sampdorio.

Domači so povedli z golom Mohameda Salaha, a pred koncem prvega polčasa prejeli dva zadetka. Za izenačenje je v 61. minuti poskrbel Edin Džeko, končno zmago pa je v 93. minuti z enajstih metrov priigral legendarni napadalec rimskega kluba.

Italijanska liga, 3. krog, izidi:

Bologna : Cagliari 2:1 (1:0)
Verdi 23., Di Francesco 74.; Alves 83.

AC Milan : Udinese 0:1 (0:0)
Perica 88.

Atalanta : Torino 2:1 (0:0)
Masiello 56., Kessie 82.

ChievoVerona : Lazio 1:1 (0:0)
Gamberini 52.; de Vrij 55.

Genoa - Fiorentina (odpovedano zaradi neurja)

Roma : Sampdoria 3:2 (1:2)
Salah 8., Džeko 61., Totti 90.; Muriel 18., Quagliarella 41.

Pescara : Inter 1:2 (0:0)
Bahebeck 63.: Icardi 78., 90.

 

 
 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.