Avto
42 ogledov

Podarjamo vrhunsko motorno olje

Shell motorno olje Shell
V drugem nagradnem kvizu bo podjetje Actinia d.o.o, distributer maziv Shell, nekomu izmed bralcev, ki bo pravilno odgovoril na vprašanje, podarilo pet litrov vrhunskega motornega olja Shell Helix Ultra za enkratno menjavo na servisu.

Shell Helix Ultra s PurePlus tehnologijo pomeni revolucijo na področju motornih olj. Shell je namreč razvili povsem nov način proizvodnje sintetičnih baznih olj, kar se odraža pri boljši zaščiti motorja tako pri zelo nizkih kot zelo visokih temperaturah, nižji porabi goriva in manjši porabi motornega olja. Več si lahko preberete v članku.

 

Srečni nagrajenec prvega nagradnega kviza je ...

V prvem kvizu je bilo treba za nagrado odgovoriti na tri zastavljena vprašanja. Srečni izžrebancev, ki je na vsa tri vprašanja odgovoril pravilno je Martin Jug. Čestitamo!

Pravilni odgovori so ...

Koliko zaporednih let je Shell kot dobavitelj maziv številka 1 na svetu?

Pravilni odgovor je 7 let.

V katero leto sega partnerstvo med Shellom in Ferarijem?

Pravilni odgovor je leto 1929. Takrat je Shell finančno podprl dirkaško kariero Enza Ferrarija.

Kaj je zaščitni znak proizvajalca maziv Shell?

Pravilni odgovor je školjka. Beseda shell (školjka) se je v povezavi s proizvajalcem motornih olj prvič pojavila leta 1891. Danes je to eden najbolj prepoznavnih svetovnih emblemov, ki se je prvič v obliki školjke pojavil leta 1901.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.