Magazin > VIP
72 ogledov

Shiloh jezna na mamo Angelino Jolie

shiloh Profimedias
Brangelina. Zaradi ločitve najbolj trpi Shiloh.

Angelina Jolie se je s svojimi šestimi otroki zaprla v vilo v Malibuju. Njen podmladek menda več dni ni smel iz hiše, saj so na družino prežali fotografi.

Angelina in Brad sta sicer dosegla dogovor o skrbništvu. Imela ga bo Angelina, Brad pa bo otroke lahko obiskoval, prvič bo z njim terapevt. Par se je zavezal, da bo obiskoval svetovanja, igralec pa bo moral opravljati še redne teste za drogo in alkohol.

Otroci zaradi nastale situacije menda zelo trpijo, najbolj Shiloh, ki je očkova princeska. "Mami zameri, da ne sme videti očeta. Angelina je otrokom poskušala razložiti, da je tako zanje najbolje, a se z njo ne strinjajo," je razkril vir.

PREBERITE ŠE: Brangelina: Njune bizarne vzgojne metode

Dan za varen avto

Komentarjev 2
  • Omega_v6 14:56 04.oktober 2016.

    Brad bodi srečen,da si se rešil te psihično motene anaroktične babure!! Če bi ji kak dohtar svetoval,da si naj odstrani možganebi si ta ženska odstranila tudi te!! Tak dedc si najde žensko ne pa "plastičnega okostnjaka!"

  • Avatar skeptik
    skeptik 12:28 04.oktober 2016.

    Ir. K. prosim, da nas še naprej ažurno obvešča o vseh pripetljajih v tej zbluzeni družini, kjer je en očiten psihopat in drugi latentni alkoholih. Seveda je to idealno psihosocialno okolje za kopico otrok, ki govorijo vsak svoj jezik in ...prikaži več so med seboj generično povezani..... Skratka, brez Ir. K nam živeti ni.