Slovenija
1192 ogledov

Avto se je prevrnil na streho, potem ga je odneslo v tovornjak

Prometna nesreča na primorski avtocesti Promet.si
Voznik in sopotnica sta utrpela lažje poškodbe.

Včeraj je na območju PU Koper prišlo do prometne nesreče. Nesreča se je pripetila na primorski avtocesti pred izvozom za Postojno proti Ljubljani. 57-letni voznik osebnega vozila je zaradi sodre na cesti izgubil nadzor nad vozilom, začelo ga je zanašati, nato pa je trčil v kovinsko varnostno ograjo.

Vozilo se je prevrnilo na streho in drselo po vozišču, nato pa je še trčilo v tovorno vozilo. Voznik osebnega vozila in njegova sopotnica sta se v nesreči lažje poškodovala. Povzročitelju so policisti izdali plačilni nalog, so sporočili s PU Koper.

Zaradi nesreče je bila med priključkoma Razdrto in Postojna začasno zaprta primorska avtocesta. Promet je bil ponovno sproščen po 17. uri.

Policisti policija Slovenija Slovenija Policista nista lovila tatu, bila sta na malici tankanje, bencin, gorivo Slovenija Toliko boste za liter bencina in dizla odšteli po polnoči
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.