Slovenija
13 ogledov

Bolj šlank iphone 5

iPhone 5
1/5
Žurnal24 main
Predstavili so težko pričakovani iphone 5. Ima večji zaslon in je lažji od svojega predhodnika. V Slovenijo pride 28. septembra.

Apple je predstavil novo različico pametnega mobilnika iphone.

Iphone 5 podpira 4G-omrežje ter je za 18 odstotkov tanjši in 20 odstotkov lažji od svojega predhodnika; tehta le 112 gramov. Diagonala zaslona meri 10,2 centimetra, kar omogoča dodatno vrstico na zaslonu. Omogočal bo boljše fotografiranje (vgrajena je kamera z osmimi megapiksli), zmoglivejša pa je tudi baterija.

Pri Applu za mobilnik pričakujejo veliko zanimanje. Načrtujejo, da jih bodo že prvi teden prodali 10 milijonov. Številni pa imajo glede nove igračke kar nekaj zadržkov.

Komentarjev 4
  • Anže Zadravec 17:44 19.september 2012.

    http://goo.gl/4MnVy

  • McClain 21:44 12.september 2012.

    freansa, to je sicer res, a kaj ko ima danes ze vsako drugo podjetje "uvozeno ime", zascitne znamke in slogani slovenskih podjetij so v Anglescini... V oglasevanju pa itak vsi govorijo pol-pol, da delajo vtis. Bedno, a mogoce pa mora ...prikaži več biti tako v teh casih.

  • freansa 21:11 12.september 2012.

    Se strinjam, da je to groza, a treba je vedeti, da Žurnal ni resen medij, niti ga nihče ne jemlje resno. Gre za rumen senzacionalističen medij, ki mu je malo mar slovenščina, le da se jih bere. Očitno je po ...prikaži več njihovo njihova ciljna skupina neizobraženi oz. manj izobraženi ljudje. Škoda, da jih nihče ne more kaznovati zaradi tovrstne pogoste rabe neknjižne slovenščine.